Miért ekkora probléma, ha egy férfi nem tud/szeret szerelni?
Mindig is borzalmas voltam férfidolgokban, szerelni meg különösen utálok.
Mégis sokszor megkapom, (jó általában netes Tesztoszteron Tiboroktól), hogy legalább biciklit meg kéne tudnom csinálni: defekt, fékbeállítás.
De nem értem, miért, ha egyszer béna is vagyok, és utálom is.
Szerintem fontos hogy egy férfi értsen a “férfi munkához”
És ha a kocsit kell javítani meg tudják csinálni otthon nem kell szerelési díjra százezreket fizetni!
"És ha a kocsit kell javítani meg tudják csinálni otthon nem kell szerelési díjra százezreket fizetni!"
Jah, nem tudom te mennyire vagy jártas ebben. Ha nagyon akkor ne vedd magadra kérlek.
Volt tv/video/számítógép szervizem pár évig.
Akik megpróbálták "megcsinálni" azoknak általában 10* annyiba került a javítás mert sok esetben (elektronikában mindenképpen) minden összefügg mindennel. És kis kárból csináltak nagyot. Meg jó drágát...
13 as! 12es vagyok, férjem bátyám és apum is ért az autókhoz motorokhoz biciklikhez stb! Nem tanulták, max egymástól! Nem kell feltétlen minden pasinek értenie hozzá, számomra fontos, mert ezt szoktam meg! Nyilván akinek nem számít a pénz megértem hogy nem szerelget, de ha valaki kitapasztalgatja és megtanulja szerintem az egy jó dolog :)
Ha pedig csak nagyobb bajt csinál valaki akkor persze vigye inkább szerelőhöz :)
"És ha a kocsit kell javítani meg tudják csinálni otthon"
Ez még a Trabant idején működött, a mai autók már nagyon bennszülöttek.
Nem probléma, csak sokba kerül😃.
Én pont az ellentéted vagyok, olyan dolgoknak is bátran neki állok, amit soha nem csináltam még. Megnézek pár videót, értelmezem és neki állok. Ezer mindent megcsináltam már, burkolástól kezdve, a háztartási gépek megjavításáig. Ha ezért mind fizetnem kellet volna, az nagyon sok pénzbe került volna. Ráadásul én imádom is csinálni, szeretek bütykölni.
Ha te ezeket könnyedén tudod finanszírozni, akkor nincs semmi gond.
16-os teljesen egyetértek veled!
Ilyen egy igazi pasi!
Elmondom, hogy miért probléma (már akinek).
Én nőként egyedül javítok meg itthon mindent, nem okoz gondot egy villanykörte kicserélése vagy a bútorok összeszerelése, de ha nagyobb dologról van szó, akkor hívok egy szakembert. Ha egy férfi nem tud kicserélni az autón egy gumit, és nekem kell megtennem, akkor az eléggé kasztráló tud lenni számára. Van olyan pasi ismerősöm, aki egy könyvespolcot sem tud összeszerelni, a tájékozódásban pedig borzasztó, és nekem kellett elkísérnem egy helyre, mert nem volt képes egyedül odatalálni.
Nem árt tudni, hogy ezek alapvetően nem "férfidolgok", hanem ész és életképesség.
Mondjuk ebben van valami. Valószínűleg IQ függő is valamennyire, hiszen az a probléma megoldó képesség.
Ám szerintem pl. egy festő is lehet sikeres az életben, akinek nincsenek technikai "skilljei", viszont pl. az EQ magas nála ezért a saját környezetében sikeres és gazdag. Vagy egy színész. Szóval művész lélek :)
Vagy akinek a kommunikációs "skill" a fontos, marketinges, Magyar vezető...
Azaz lehet ugyanolyan értékes ember mint aki magas IQ-val rendelkezik, ha mellette van olyan "skillje" ami magas élet minőséget biztosít így is neki.
"nekem kellett elkísérnem egy helyre, mert nem volt képes egyedül odatalálni."
A GPS-ek korában? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!