Mai fiatalok hogy ismerik a Jóbarátok sorozatot???
Figyelt kérdés
2004-ben véget ért. Milliónyi más sorozat van, mégis állítólag most is sokan szeretik akik most gimisek meg egyetemisták.
Ez hogy lehet?
2022. jún. 26. 10:54
21/23 A kérdező kommentje:
# 20
:D pedig az is 20 éves sorozat.
De fura. Akkor igazából az van hogy vannak témák, érzések amik teljesen mindegy milyen régiek, azok minden korosztály lelkét ugyanúgy megérintik?
2022. dec. 21. 00:00
22/23 anonim válasza:
14 éves vagyok és ez a kedvenc sorozatom. Ismerek magamon kívül korombelieket, akiknek szintén. Szerintem nem retro, nem tudom, attól függetlenül, hogy a 90es-2000es években játszódik, nem érzem elavultnak. Maga az alapsztori ma is megállná a helyét. Jó, vannak olyan dolgok (pl telefon, vagy más gépek stb.) amik nem, de azon kívül szerintem semmi probléma nincs vele, én nagyon szeretem.
23/23 anonim válasza:
Én 12éves vagyok és ez a kedvenc
sorozatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!