Jóbarátok fanok.Akik látták a Joey című sorozatot,mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Még egy részt sem láttam.De úgy olvastam nem volt igazán nagy sikere.Miért?Kicsit sem hasonlít a jóbarátok stílusára?2021. dec. 6. 10:11
2/12 anonim válasza:
Elmegy ,lehetne jobb is de nézhető
3/12 anonim válasza:
egy kicsit próbál hasonlítani, de gyenge utánzat. bénábbak a poénok, gyengébbek az epizódok, de nem is ez a legfőbb baj, hanem maga az alapkoncepció: hogy megpróbálták tovább éltetni a Jóbarátok egyik főszereplőjét. még ha tökéletesen eltalálták volna a Joey-t körülvevő új karaktereket, akkor sem lehetne velük azonosulni, mert mindenki ahhoz szokott sok-sok éven át, hogy a new york-i baráti kör veszi őt körül. szóval eleve bukásra volt ítélve.
4/12 anonim válasza:
szóval nézőként még a sorozat második évadjában is azt várod tudat alatt, hogy mikor toppan már be Chandler, és mindig egy kisebb csalódás, hogy már megint csak Joey nővére meg az unokaöccse jelenik meg.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ.Inkább nem kezdek bele.
2021. dec. 6. 13:07
6/12 anonim válasza:
Jó sorozat. A toxikus friends fanok sajna kikezdték. De a karakterek sokkal jobbak voltak, mint az eredeti sorozatban.
7/12 anonim válasza:
Mit tudnak a toxikus fanok kikezdeni egy sorozaton? A maga idejében a Joey a többségnek egyszerűen nem tetszett, ennyi. (illetve az USÁ-ban futott néhány erős vetélytárs, amelyik elszívta a közönséget)
8/12 anonim válasza:
Mi imádjuk, hatalmasakat röhögünk. Nagyon jók a poénok, sokat nevetünk rajta, többször újra néztük és még fogjuk is. Az a kár, hogy olyan rövid, hirtelen van vége. Mi nagyon érezzük a stílusát nagyon kár hogy ennyire nem értékelték, miközben egy rakás unalmas, szörnyű sorozat meg sok évadot fut. Nálunk Top3-ban van.
9/12 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik szerint a sorozat nagyon gyenge. A fos szót szándékosan nem használtam, azért annyira nem rossz.
10/12 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy van egy külön sorozat joeynak Én személy szerint óriási rajongó vagyok de most bearanyoztad a napom mert pont most néztem meg újra és ismént "üres az életem" köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!