Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi visz rá egy alakot arra,...

Mi visz rá egy alakot arra, hogy megtámad egy terhes nőt és meg akarja erőszakolni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán az ilyen alamok, akik meg akarnak erőszamolni egy nőt, miért akarják, miért csinálják az erőszakot?

2022. jún. 23. 23:13
1 2
 11/15 Katona Dius ***** válasza:
100%

Én pont az ilyenek miatt tennem kötelezővé fiatal korban az önvédelmi oktatást. DDR nem azt a fajtát,ami évi egyszer bemegy egy osztalyfőnöki órára és elmondja H ez még az, hanem azt a rendszeres heti szintű oktatást.

Én anno évekig jártam ilyenre általános végén és középiskola alatt. Ott megmutatták és megtanították hogyan védjen meg magam egy kétszer akkora fickó ellen is. Akkor is,ha kés vagy bicska van nála. És párszor már kihúzott a bajból. Megerőszakolni halistennek még nem próbáltak,bár akkor nem börtönbe kerülnek a fickó az tuti,hanem a temetőbe. De bántalmazni már próbáltak volna. Egyszer egy részeg,azt mondjuk nem volt nehéz elkedvetleniteni, egyszer még 2 idióta srác akik azt hitték vicces ha megvernek. Nem jött össze nekik.

Persze egy várandós nő nem úgy mozog,ott nehézkes az önvédelem. De alapból így dongolom,hogy nőként nem árt,ha még tudja magát védeni az ember. Mondjuk a pasiknak se ártana, mert sokszor hallani,hogy srácokat is megvernek olyanok akik azt hiszik nekik mindent szabad.

2022. jún. 24. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló! Próbálja meg élvezni a nemi erőszakot? Szerinted ez lehetséges? A véleményed és az erről való gondolkodásod egyszerűen lesújtó.

És had érdeklődjek, ez a lehetőség miért nő specifikus szerinted? Szerinted miért csak a nő tudja azt a módszert alkalmazni, hogy "megpróbálja élvezni", ahogy testileg és lelkileg megtörik? A nemi erőszakot elszenvedett férfiak és gyerekek nem tudják "meglátni a helyzetben a pozitívumot", ez csak a nők különleges képessége lenne? Milyen jó, hogy a gyengébbik nem ennyire szélsőséges esetekben is képes pozitív maradni...illetve lehetne, de hát, nem hajlandó a legtöbbször élni ezzel az "adottságával" ki érti ezt...

Kérlek, olvass többet a témában, formáld még egy kicsit a véleményed, gondold ezt át. Mert ez egy nagyon káros felfogás.

Kedves kérdező, én is mindig értetlenül és elborzadva olvasom az ilyen híreket. Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy létezhet ekkora gonoszság emberi lényekben.

2022. jún. 24. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló is én voltam.

10-es, szeretném leszögezni, hogy természetesen két mondatból még véletlenül sem szűröm le, hogy rossz ember vagy, vagy ilyesmi. Elnézést, ha túl heves volt a reakcióm, ez nem a személyednek, hanme a véleményednek szólt.

A nemierőszakról alkotott képed még edukációra szorul, ez minden. Olvass interjúkat, könyveket áldozatokról, áldozatoktól.

2022. jún. 24. 13:37
 14/15 A kérdező kommentje:
10-es! Gyökér!
2022. jún. 24. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:

- mindegy neki, csak puni legyen

- erőszakos, és csak az erejét akarja fitogtatni

- fétises - kifejezetten terhes nővel akar

- örül annak, hogy ebből már nem lesz gyerek, és nem lehet vele gyt-t fizettetni, büntetlenül beleg...zhet a nőbe

és ezeknek bármilyen kombinációja

borzalmas amúgy :(.

2022. jún. 24. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!