Mit tennél ha közvetlen nyaralás előtt betegednél le?
Figyelt kérdés
befizetet út, kivett szabi, stb, mondjuk torokgyulladás nátha ilyesmi2022. jún. 18. 14:07
11/19 A kérdező kommentje:
Holnap menénk folyik az orrom meg a a torkom kapar
2022. jún. 18. 15:52
12/19 anonim válasza:
Kocsival vagy repülővel? Szerintem akkor próbáld magad kurálni. Pl torokfájásra nekem javasolta egyszer a házi doki hogy pl Negrót vegyek. Ha holnap jobban leszel, én mennék, de ezt neked kell eldöntened
13/19 A kérdező kommentje:
repülő úgyhogy kellemes lesz náthásan
2022. jún. 18. 15:59
14/19 anonim válasza:
Hát akkor betegen mennék nyaralni
15/19 A kérdező kommentje:
a negró meg jó ötlet
2022. jún. 18. 16:00
16/19 anonim válasza:
17/19 Shaddark válasza:
Első körben megpróbálnám eladni, akár érték csökkentetten is.
Én voltam már nyaraláson, ahová a kolleginám foglalásával mentünk, mert beteg lett és átvettem tőle (kifizettem neki természetesen) hogy ne menjen kárba.
Hogy ha nem sikerül elindulnék-e, az a betegségtől függ, mértéke, ragályos-e ...
18/19 anonim válasza:
Remélem, nem egy gépen fogunk ülni.
19/19 anonim válasza:
Elmentél végül kérdező? Most én is hasonlón dilemmázok. 😀
Annyi hogy én nem repülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!