Miért lett ekkora divat a tetoválás?
Azok mennek oda, akiket máshova nem vesznek föl.
Öö, két gyerekem jár oda. Mindkettőnek 470 feletti pont kellett a bekerüléshez. Több, mint az orvosira.
22, nem.
Ő általánosított, én hoztam kivételt. Nem állítottam, hogy mindenkinek ennyi kell. Ha gond van a szövegértéseddel, zűrös lesz az egyetem.
Egy intelligens ember az eszével villant, egy hülye a pacával testén:DDDD
Régen az állatokat billogozták meg, de ez kb ugyanaz ember verzióban...marhacsorda:DDD
Egyszer egy nő nyilatkozta okát...miért? Valami extrémet akartam csinálni, azért!
Miért nem tanult meg inkább főzni, ha már extrémség kell életébe, mert azt nem tudott:DDD
Igazából mélységesen ronda az összes és egészségügyi szempontból is gáz.Lásd azokat a marhákat, akiknek kék a karja végig.Mint ha egy zombi filmből szabadultak volna:DDD
A másik a sáskatestű csaj, egy orbitális pacával combján...autót szereltél cica? :DDD
Ez is csak azt mutatja, hogy az ember mennyire képes hülyét csinálni magából egy életre a többi hülyéért, avagy 1 hülye több ezret csinál:DDD
azért jól tervezett tattoo elég ritka van belőle....
Sokan inkább képek alapján csinálják meg... abból van divat
"Öö, két gyerekem jár oda. Mindkettőnek 470 feletti pont kellett a bekerüléshez. Több, mint az orvosira."
Tényleg??? Na ne hazudozzunk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!