Élnétek virtuális világban amire rá van kötve az agyatok, ha lenne rá lehetőségetek vagy nem? Miért?
A testetek egy mesterséges méhben lebegne ami teljes mértékben ellátja. Az agyatok pedig rá lenne kötve egy szimulált világra ami megkülönböztethetetlen a valóságtól. A virtuális világban átélhetnétek az orosz cár lakomáját, seprűnyélen lovagolva cserkészhetnétek be a Magyar Mennydörgőt, vagy akár Pamela Andersonnal szexelhetnétek.
A testetek fenntartási költségét az fedezné, hogy az agyatok egy organikus processzorként működne a szimuláció számára.
James Dashner: The Eye of Minds könyve szól egy hasonló világról, rögtön ez jutott eszembe a kérdésről, meg az ott történtek.
Én is sokszor álmodozom, szeretek felépíti egy általam kreált világot és abban lenni. Szóval, ha a szimulált világ szebb és jobb lenne, mint a mostani életem, szerintem én is igennel válaszolnék.
Ki nem? Anélkül mehetnék el pl Bora-bora szigetére, hogy utaznom kellene. Egy rakat kellemetlenségtöl megkímélem magam.
Aztán ki ne szeretne egy fantazi kalandban részt venni? :)
Persze nem az egész életem tölteném ott, de időszakosan. Ha olyan lenne mint nyaralni, tehát minél nagyobb élményben akarsz részt venni, annál többe kerülne, akkor megmaradna a különlegessége, nem csúszna rá az ember napi több órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!