A nők menekülnek azoktól, akik átlátnak rajtuk?
Valaki biztos.
Én csak nem érteném, miért bánik velem rosszabbul vagy néz le valaki azért, mert sötétbarna helyett fekete most a hajam vagy mert 10 percet a tükör előtt töltöttem, hogy felkenjek egy szolid sminket, esetleg felvettem az egyetlen push-up melltartómat, mert épp az volt a tiszta vagy azt találom kényelmesnek. Elég lapos vagyok vele és nélküle is, annyira nem érdekel.
Nem vagyok sekélyes, számító és opportunista. Van, aki az, de nem minden nő.
Én azok elől menekülök, akik FÉLRE ismernek és az, aki egy 10 perces smink és egy centi lenövés miatt ilyeneket asszociál rólam, az nem érdemli meg a társaságom.
A melltartómból, a hajamból, a körmömből és a sminkemből hogy következik az, hogy hideg lelkivilágom opportinusta, számító természetem és sekélyes értékszemléletem van?
Amugy meg a pasik gúnyolják a kismellű és a smink nélküli lányokat. Azzal nincs bajod?
#3:
Azért vagy idióta, édes fiam, mert fajtának sorolod be a nőket. Szarházi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!