Hogyan tanulhatnék meg férfiasabbnak lenni?
Nem tudom minek erőlteted, ha nem megy........
Itthon meg főleg necces ez az út.
Mert ezt szeretném csinálni, ez a vágyam. Tudom, hogy a személyiségemen lehet változtatni, csak azt nem hogyan. Tudom hogy ez a nehezebbik út, de nem fogok a gyárban robotolni életem végéig csak mert anno nem voltam hajlandó fejleszteni magamon.
Igazából a férfiasság a gondolkodásban és hozzáállásban nyilvánul meg.
Természetes módon megjelenő mély hang lényeges bizonyod helyzetekben (határozottság), de ha ez nem megy még - beszédtanárral - sem, akkor jobb, ha elfogadod.
Amúgy egy LMBTQ tag, miért ne választhatna olyan embert ügyvédnek, mint amilyen Te vagy?
Még előnyös is lehet.
#5, #6
Köszönöm, a válaszaitok tényleg adnak egy kis reményt...valameddig.
Nem hiszem hogy itt MO.-n akkora LMBTQ közösség lenne, hogy jelentősen emelnének a forgalmamon.
Simán kepezheted magad olyan irányba az őket ért igazságtalansággal fordulhatnak hozzád
A szakmai tudásod megfelelő akkor a sikerek és az elsimerések is jönnek, sztem ne tántorítson el ez. Mire önálló ügyvéd leszel meglátszik az önbizalmad rajtad
Van elég ilyen meg ezeknek vannak rokonai is.
Plusz ott van a sok Soros szervezet, Amnesty meg a Helsinki bizottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!