Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tanulhatnék meg férfias...

Hogyan tanulhatnék meg férfiasabbnak lenni?

Figyelt kérdés
LMBTQ tag vagyok, nem részletezném azon belül hová tartozom. Még nem választottam pályát, de ami a legjobban érdekelne az a jog. Magyarul ügyvéd lennék szívesen. Ez eddig oké, de eléggé feminin teremtés vagyok. A kézmozdulataim, a hanglejtésem... Tudjátok olyan túlságosan "lágy" minden. Na most ilyen értelmiségi körökben ez nem lehet út. Senki nem választ olyan ügyvédet aki egy perc alatt "ezb*zi" benyomást kelt. Változtatnom kellene, de annyira nehéz. Ha direkt odafigyelek akkor meg már kínosan érződik hogy szerepet játszom. Nem tudom mitévő legyek:(

2022. jún. 13. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom minek erőlteted, ha nem megy........

Itthon meg főleg necces ez az út.

2022. jún. 13. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Légy önmagad.
2022. jún. 13. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jog érdekel, de ügyvédnek nem tudod magad elképzelni, még mindig lehetsz jogtanácsos, közjegyző, vagy nem tudom, milyen jogász állások vannak még. Ezekhez talán nem kell annyira férfias, magabiztos attitűdöt felmutatni.
2022. jún. 13. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Mert ezt szeretném csinálni, ez a vágyam. Tudom, hogy a személyiségemen lehet változtatni, csak azt nem hogyan. Tudom hogy ez a nehezebbik út, de nem fogok a gyárban robotolni életem végéig csak mert anno nem voltam hajlandó fejleszteni magamon.

2022. jún. 13. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a férfiasság a gondolkodásban és hozzáállásban nyilvánul meg.

Természetes módon megjelenő mély hang lényeges bizonyod helyzetekben (határozottság), de ha ez nem megy még - beszédtanárral - sem, akkor jobb, ha elfogadod.

Amúgy egy LMBTQ tag, miért ne választhatna olyan embert ügyvédnek, mint amilyen Te vagy?

Még előnyös is lehet.

2022. jún. 13. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ettől ne félj, hogy le fognak szólni, mert eleve a melegek majd szívesebben mennek hozzád, van egy ilyen kisebbségi hatás.
2022. jún. 13. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:

#5, #6

Köszönöm, a válaszaitok tényleg adnak egy kis reményt...valameddig.

Nem hiszem hogy itt MO.-n akkora LMBTQ közösség lenne, hogy jelentősen emelnének a forgalmamon.

2022. jún. 13. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán kepezheted magad olyan irányba az őket ért igazságtalansággal fordulhatnak hozzád

A szakmai tudásod megfelelő akkor a sikerek és az elsimerések is jönnek, sztem ne tántorítson el ez. Mire önálló ügyvéd leszel meglátszik az önbizalmad rajtad

2022. jún. 13. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Van elég ilyen meg ezeknek vannak rokonai is.

Plusz ott van a sok Soros szervezet, Amnesty meg a Helsinki bizottság.

2022. jún. 13. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá❤️
2022. jún. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!