Azok az emberek akik kihasználtak valakit, majd utána újabb és újabb balekot találtak visszatérnek idővel ahhoz, aki rendes volt velük, miután egyszer egy nagyot koppannak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt azokra a nőkre és férfiakra, akik csak érdekből jönnek össze valakivel, aztán mennek ha találnak egy jobbnak tűnő lehetőséget. Sok ilyet látok, hallok, előbb utóbb valakinél koppannak egy nagyot, mert mondjuk ha rájön az épp aktuális palimadár hohy csak a pénze kellett, közbe meg szanaszét csalta a barátnője akkor például jól elveri. Egy egy ilyen eset után magukba szállnak az ilyen érdekemberek és próbálnak visszamenni ahhoz aki rendes volt velük, vagy nem tanulnak semmiből és próbálnak új balekokat találni?2022. jún. 13. 14:58
2/3 anonim válasza:
Ez ember függő, sokan nem tanulnak a hibáikból! Max évek multán jönnek rá, én biztos nem keresném fel azt a személyt akit egyszer átvertem, de ha engem vernek át sem akarnán hogy felkeressenek!
3/3 anonim válasza:
A fő kérdés az, hogy a korábbi "rendesek" vannak-e olyan idióták, hogy szóba állnak még az ilyen kihasználó stílusú érdekemberekkel (akár barátság, akár párkapcsolat), akik legközelebb úgyis megint megtennének velük mindent, amit előszörre is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!