Mit gondolsz Schobert Norbi posztjáról?
12
Nem,drága. Pénz nincs minőségi kajára,főleg most.
De azt is megmondta a mindenttudó,rögtönítész, empátiamester: "igényes termékek,igényes embereknek. Én se verem a pultot a libamáj ára miatt" vagy valami hasonlót büfögött,mikor valaki drágállotta a szarjait.
Sajnos mi 2 átlagfizu mellett is nagyon megnézzük mit veszünk,ill.magunkon spórolunk,de a gyerek megkap mindent ( értsd.idénygyümölcsök pl.aranyáron).
De pl.ha akarnám se tudnám norbi ketós hányásait megvenni napi szinten, mert az nem az átlagfizuhoz van tervezve. Máskülönben nem lenne finanszírozva a sok külföldi tarhanyaralásuk.
13, (12. Válaszoló voltam) hát ez az. Én kerestem úgy régeny hogy volt, hogy egy hétre ezer forintom maradt, abból kellett a kaját megoldani. Na abból nem jött volna ki a minőségi kaja, de még a normal kaja sem.
Most sem úszok a lénzben, de azért kijön a normálisabb jaja szerencsére,
VISZONT !!
ezek a ketos update izé cuccok nekem drágák lennének.
és őszintén szólva én nem érzem egészségtelennek az étrendemet. Nem ultraegédzséges, de egészségügyileg és súlyban is jól érzem magam, de tudom, Norbi meghallaná, hogy miket eszek, sírna.
Igaza van!
Múlt vasárnap elmentünk a férjemmel és a kisfiammal csavarogni, állatkert , ilyesmi.
Amit ott láttam....
Rengeteg a túlsúlyos ember, nő , férfi egyaránt, és fiatal nők is.
Nem 5-10 plussz, hanem 20-30..
17: és egyből láttad a túlsúlyos embereken, hogy mit esznek...???
A mozgáshiány sokkal nagyobb probléma.
És arra nem megoldás Norbi műanyag izékkel teletömött sz.r cuccai!
18: azért nem ártana ha nem ragadnál le a bulvárhírek olvasásánál....
Méreg... Anyám borogass! :-DDD
Tipikus alulinformáltságból eredő egybites leegyszerűsítés.
Az agynak SZÜKSÉGE VAN szénhidrátokra.
Lehet, hogy te már megvontad magadtól, és azért írsz ilyen butiságokat?
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!