Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz Schobert Norbi...

Mit gondolsz Schobert Norbi posztjáról?

Figyelt kérdés
Magyarország szénhidrát mérgezésben él. Ezért tartunk itt, és ezért van millió cukorbeteg. Napi 120-160 g helyett megesznek napi 600-800 grammot. Ez elhízlalja az embert, kicsinálja az inzulin termelést. Hiába mozogtok, hiába vesztek csoda kapszulát, csak rosszabb lesz, én és az Update 20 eve azért harcolok, hogy 100-g ch-ne kelljen érezni nem adom fel!
2022. jún. 12. 22:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Elferdített féligazságok amikkel a cuccait árusítja. Ne mondja nekem hogy a túlsúly és cukorbetegség ellen harcol, amikor a túlsúlyosok és cukorbetegek a fő vevőköre, amit hülye lenne kinyírni.
2022. jún. 12. 23:24
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem rajongok Norbiért, de az igaz, hogy kb majdnem mindenkinek az élete abból áll, hogy minél kevesebb pénzből kell kajához jutnia lassan 0 szabadidő és állandó rohanás mellett, ezért kevesen tudnak a kaja minőségére is figyelni. Nem vagyok se fitness guru, se táplálkozási szakértő, tehát nem eszek példamutató mód egészségesen, szóval ezt nem fikázásból írom, sőt, még nekem is volt olyan korszakom, hogy állandóan péksütiken éltem, mert olcsóbban kijöttem belőle, finom volt, könnyebben tároltam (nem kellett hűteni, ezáltal nem kellett hűtőt keresgélni) és gyorsabban előttem is volt a kaja, nem kellett bevásárolni és főzőcskézni amire nem is lett volna se időm, se energiám.
2022. jún. 12. 23:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem,drága. Pénz nincs minőségi kajára,főleg most.

De azt is megmondta a mindenttudó,rögtönítész, empátiamester: "igényes termékek,igényes embereknek. Én se verem a pultot a libamáj ára miatt" vagy valami hasonlót büfögött,mikor valaki drágállotta a szarjait.

Sajnos mi 2 átlagfizu mellett is nagyon megnézzük mit veszünk,ill.magunkon spórolunk,de a gyerek megkap mindent ( értsd.idénygyümölcsök pl.aranyáron).

De pl.ha akarnám se tudnám norbi ketós hányásait megvenni napi szinten, mert az nem az átlagfizuhoz van tervezve. Máskülönben nem lenne finanszírozva a sok külföldi tarhanyaralásuk.

2022. jún. 12. 23:58
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13, (12. Válaszoló voltam) hát ez az. Én kerestem úgy régeny hogy volt, hogy egy hétre ezer forintom maradt, abból kellett a kaját megoldani. Na abból nem jött volna ki a minőségi kaja, de még a normal kaja sem.

Most sem úszok a lénzben, de azért kijön a normálisabb jaja szerencsére,

VISZONT !!

ezek a ketos update izé cuccok nekem drágák lennének.

és őszintén szólva én nem érzem egészségtelennek az étrendemet. Nem ultraegédzséges, de egészségügyileg és súlyban is jól érzem magam, de tudom, Norbi meghallaná, hogy miket eszek, sírna.

2022. jún. 13. 01:54
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Bocsánat az elpötyögésekért, mobilról írtam és nem csekkoltam le beküldés előtt.
2022. jún. 13. 01:55
 16/29 anonim ***** válasza:
32%
Ja csak ennyi, azt hittem emgint valakiknek beszólsz, ez tőle kb semmi.
2022. jún. 13. 02:49
 17/29 anonim ***** válasza:
3%

Igaza van!

Múlt vasárnap elmentünk a férjemmel és a kisfiammal csavarogni, állatkert , ilyesmi.

Amit ott láttam....

Rengeteg a túlsúlyos ember, nő , férfi egyaránt, és fiatal nők is.

Nem 5-10 plussz, hanem 20-30..

2022. jún. 13. 07:06
 18/29 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván minden alkalmat megragad, hogy felhívja magára a figyelmet és reklámozza a saját xar cuccait. De Norbitól függetlenül azt gondolom a cukrot és édességet ugyanúgy (ha nem jobban) vissza kéne szorítani mint a cigarettát. Semmi szüksége nincs rá a szervezetnek, ellenben cukorbetegséghez és elhízáshoz vezet, az elhízás további betegségekhez. Amúgy biztos vagyok benne, hogy 10-20 év múlva elkezdik száműzni a boltok polcairól az édességeket, mert mérgek.
2022. jún. 13. 08:08
 19/29 anonim ***** válasza:
96%

17: és egyből láttad a túlsúlyos embereken, hogy mit esznek...???

A mozgáshiány sokkal nagyobb probléma.

És arra nem megoldás Norbi műanyag izékkel teletömött sz.r cuccai!

2022. jún. 13. 09:54
 20/29 anonim ***** válasza:
36%

18: azért nem ártana ha nem ragadnál le a bulvárhírek olvasásánál....

Méreg... Anyám borogass! :-DDD

Tipikus alulinformáltságból eredő egybites leegyszerűsítés.

Az agynak SZÜKSÉGE VAN szénhidrátokra.

Lehet, hogy te már megvontad magadtól, és azért írsz ilyen butiságokat?

:-D

2022. jún. 13. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!