Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy Schorbert...

Hogy lehet, hogy Schorbert Norbi Update még mindig fényesen megél a termékeiből, amikor már gyakorlatilag a teljes ország utálja?

Figyelt kérdés
Idejét nem tudom, hogy pozitív cikket mikor láttam Norbiékról utoljára, már ami nem volt érezhetően fizetett hirdetés. Az ostobán sértő kijelentéseivel napról napra borzolja a kedélyeket, én nem vagyok troll, de én is érzékelem, hogy lassan cikinek számít már bemenni egy Update boltba bármiért. A termékekről számtalanszor kiderült, hogy fogyasztóvédelmileg is aggályosak, de még a marketing is hazudik szüntelen. Ennek hogy van mégis jövője?

2021. jan. 28. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten a hangos kisebbség/többség van főként jelen. Aki ezeket a termékeket fogyasztja, csendben elvan a világában, hiszen miért is hangoztatná, hogy ő túlsúlyos, és ezeket eszi. Hatalmas marketing pörög mögötte, hogy ha le akarsz fogyni, ezeket egyed.

Pedig a fogyás egyetlen kulcsa az, hogy odafigyelsz, még csak nem is arra hogy mit eszel, hanem hogy mennyit.

2021. jan. 28. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fogyis kutyakaja üzlet a lusta embereknek lett kitalálva, márpedig ilyenből rengeteg van. Sok fogyókúrázó szerintem ugyanúgy utálja ezt a balfszt, de attól a kaját ugyanúgy megveszik. Kicsit off, de Orbánt is utálja mindenki, mégis ő a miniszterelnök.
2021. jan. 28. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 1-2 alkalommal vettem az üzletükben helyben sütött update rétest és olyan finomat még soha életemben nem ettem.Komolyan mondom nagyon jó volt.Mást nem vettem onnan és nem is akarok.Őértük nem vagyok oda de nem is utálom őket
2021. jan. 28. 17:12
 4/9 A kérdező kommentje:

2: Orbánt nem utálja mindenki, legfeljebb az a közeg, amiben te mozogsz.

Persze, a Norbiékat sem, de az szerintem bárki számára érzékelhető, hogy senki nem büszkélkedik ma már azzal, hogy Update-el fogy - már ha fogy ugye, mert úgy van a koncepció megalkotva, hogy ilyesmi hosszú távon ne következzen be.

2021. jan. 28. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet próbálni a termékeiket de ennyi.Én sem azzal fogytam le hanem a kitartással és az odafigyeléssel
2021. jan. 28. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Le lehet fogyni a termékeikkel. A hosszútáv náluk az emberi mohóságra épít. Ha eléred a kívánt kilót, hát akkor minek egyek tovább ilyeneket. Jön fel a kiló, majd kezdődik újra a végtelen spirál spirál spirál

2021. jan. 28. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Norbinak nyilván már megvannak a befektetései az update üzletágtól teljesen függetlenül.
2021. jan. 28. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Mert ő olyan, mint egy gyerek: játssza, hogy hú, de jók a termékei, amikor meg valaki bebizonyítja, hogy mégsem, akkor elnyaffantja magát, és máris jön a támogatás feléje, hogy:

"Ne sírj, kicsi Norbi, minden rendben van körülötted".

2021. jan. 28. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok helyen már nem kapni ahol addig lehetett..a saját boltjai mennek az igaz, sőt külröldön is árusít..de nem lennék meglepve ha megcsappant volna a kereslet iránta..h őszinte legyek én csak szénhidrátcsökkentett tésztát veszek tőle mert olcsóbb nála de ha lenne más alternatíva biztos nem venném..régen nagyon kedveletem de évről évre ellenszenvesebb lett..
2021. febr. 22. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!