Magyarországból gyakorlatilag egy ország méretű Detroit lesz?
Detroitban bár mindig is nagy volt a bűnözés és a feszültség a kisebbség meg a többség között, az autóipara miatt sokáig mégis az összes probléma ellenére sikeresnek tudott látszani. A probléma csak annyi volt, hogy gyakorlatilag a teljes gazdaságot az autóipar tartotta életben. Amint az tönkrement, bukott vele a város is.
Ma detroit lakosságának több mint 70% -át elvesztette a bűnözés pedig az egekben.
Enyire unatkozol?
Kb. olyan ez a kérdés, mint amikor karácsony előtti napokban minden idők legnagyobb pénzköltését csinálták a magyarok - majd jöttek a szokásos mesék, hogy nem lesznek nyugdíjak kifizetve, meg hogy egyre rosszabbul élnek a magyarok, itt 4 millió ember él nyomorban.
Igen.
Detroit.
Aztán Delta City.
Robotok fogják megállítani a bűnözést.
De a robotokat sajnos egy megalomán ember fogja felügyelni,aki saját gazdagodására köt majd üzleteket...
Jajjj!!!
A "fele", már meg is valósult!
Szia "Pancho"!
Jó az irány e felé!
Sajnos...
Volt valamelyikőtök Detroitban vagy csak itt magyaráztok róla összevissza?
Én voltam, és a belváros egyáltalán nem gáz. Persze vannak gettók is.
De Magyarországot ahhoz hasonlítani szerintem hülyeség.
Inkább olyan helyekhez kéne mint Ukrajna, Szerbia,Balkán.
Azt a szintet még elérhetjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!