Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Va köztetek olyan középkorú...

Va köztetek olyan középkorú nő, aki még nem élte meg hogy beleszerettek? Nem hiányzik az az érzés?

Figyelt kérdés

2022. jún. 12. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tizenévesen mégazt hittem, milyen elengedhetetlen és varázslatos dolog ez. Aztán átéltem, milyen, ha szerelmesek belém. Jónak jó, de szerintem közel sem olyan pótolhatatlan dolog. Én is voltam így szerelmes másba és ő sem tartotta túpzottan extra dolognak. Nem lehet, hogy neked inkább a csodálat, ami hiànyzik?
2022. jún. 12. 12:22
 12/18 A kérdező kommentje:
11. De igen, lehet! Erre én nem jöttem rá. Ez az, ami hiányzik.
2022. jún. 12. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
A szerelem csak elveszi az ember eszét. Úgyhogy ne hiányold :)
2022. jún. 12. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont azt szeretnéd, hogy csodápjanak - gondolom, mint nőt - elég, ha feldobod a külsőd. Lesz egy jó stílusod, kicsit művelődsz, sportolsz stb. Máris többen oda lesznek érted.
2022. jún. 12. 12:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kibírnék egy kapcsolatot. Senkivel nem tudnék együtt élni. Amikor néha a városban ellőttem csókolóznak, irtózok tőle! Elfog az undor és gyorsan eltűnök onnan. Idegesít! Ilyen vagyok. Nem tehetek róla. Ha pedig valaki meg akar ismerni, akkor be pánikolok. Voltam már szerelmes, képes vagyok rá. De még magamat sem bírom elviselni. Nemhogy egy plusz embert. Fura igaz?
2022. jún. 12. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor? Keféni is meg szűzen maradni is nem lehet.
2022. jún. 12. 14:06
 17/18 A kérdező kommentje:
De igen! Egy "kefélés" nélküli kapcsolat lenne ideális nekem! Most hogy mondod..
2022. jún. 12. 14:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress így. Van testiség mentes kapcsolat is.
2022. jún. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!