Csak körülöttem ennyire töketlenek a fiatal/középkorú férfiak?
Egy kis férfias hobbiszintű sportoláshoz, kondizáshoz, focihoz havert régóta nem lehetett találni ismeretségi körömben, ez már önmagában is szánalmasnak tartottam.
De most a háború kapcsán is meglep, mindenki mennyire gyáván, nyavalygósan, félősen áll hozzá. Ez kicsit kiüti a biztosítékot nálam.
Alaphelyzetben én is abszolút békés és kedves srác vagyok, és embert ölni ugyan én sem akarok, de ha lenne egy világháború, akkor egy keményebb oldalam is van, amit megvillantanék, és a haláltól nem félek, sem a sorozástól. Férfiként az a dolgom, hogy bátran viseljem a sorsomat, és ha kell meghaljak.
Emberileg sz@r érzés lesz, ez vitathatatlan, de férfiként jellempróbának tekintem, és kötelességnek, nem csak papírforma szerint, hanem a szintén besorozott ismerőseimmel, barátaimmal, sorstársaimmal szemben is, ami alól kibújni szimpla gyávaság.
Férfiak véleménye érdekelne leginkább, szerintetek igazam van, vagy nincs igazam?
Kösz a véleményt #1
ami a sportot illeti, kár hogy nem vagy az ismeretségi körömben, nincs ekkora szerencsém 10 éve.
Ami a többit, érdekes, mert mindig azt gondolat, sok férfinak éppen a feleség/gyerek hiánya jelenti a motiváció hiányát - nincs személyes motiváció, hogy élete árán is védelmezze ha nem is a hazáját, de a szeretteit.
De eszerint a saját család pont az ellenkezőjére is motiválhat.
#5 A pszichopata az a személy, akiből hiányzik az empátia. Nem képes együttérezni, nem törődik azzal ha pl emberek milliói halnak meg, ha ő ezáltal előrébb jut.
A PTSD Posztraumás stressz szindróma: Egy trauma okozta törés, ami emlékképekben felidéződik az érintett félben, újra átéli a traumát.
Régen én is így gondolkodtam. Azóta már egyenruhás is voltam.
És rájöttem, hogy mekkora rohadt nagy hülyeség ez a háborúskodás, pláne, ha olyan országért kellene, mint ezek az országok napjainkban amik csak meglopnak, nem hogy adnának... Olyan dolgok mennek, hogy az eszméletlen, ma már sokkal jobban megértem inkább azokat akik menekülnek a francba.
Ezek már szerencsére nem olyan harcok, mint amikor faj alapján visznek meg ilyesmi. Ott még volt esetleg értelem és cél, hogy harcolj ellene.
De ez már teljesen másról szól. Köcsögösködnek egymással az idióták miközben a saját országukat facsarják ki aztán még te menj háborúba.
A saját vezetőid a képernyőn a pofádba hazudnak, te meg menj halj meg értük.
Akkor már én is inkább mennék, aztán öljék a kretének egymást, ezt már a történelemben túl sokszor láttuk, hogy eljátsszuk újra. A fejlődés pont ezt jelentené, hogy ne háborúskodjunk, az már megvolt, és mindig ugyanolyan eredményekkel.
Aki a háborúhoz nem félősen áll hozzá, az nem érti, miről van szó. A sorozás alól nyilván nem próbálnék kibújni, de hősi haláltól igenis félnék. Itt nem arról van szó, hogy állunk egymással szemben, és aki jobban céloz a puskával, az boldogan hazatér...
Ez teljesen független a focizási kedvtől, mert az van.
Töketlenek? Miért? Mert nem akarnak meghalni valamiért feleslegesen? Vagy mert nem fociznak? Tényleg nem értem, a leírtakból hol derül az ki, hogy te tökösebb vagy!?
Oké, lehet hogy te az életedet adnád ilyen 🌳szságok miatt, de ha más nem, az nem azt jelenti hogy töketlen.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!