Va köztetek olyan középkorú nő, aki még nem élte meg hogy beleszerettek? Nem hiányzik az az érzés?
36 évesen miért mondod azt hogy "sohasem fogom átélni"?
Honnan tudod?
Ha nem ismerkedsz emberekkel, akkor valóban kicsi az esélye, de ha jársz társaságba, sportolsz valamit akkor még lehet rá esélyed hogy valaki beléd szeret.
Én is mindig annak szoktam tetszeni aki nekem nem jön be. Aki meg nekem kellett annak én nem kellettem (házasságra). De én ezt el tudom fogadni, nem szoktam sírni miatta.
Kérdező, az az igazi, romantikus, hollywoodi szerelem szerintem kevés embernek adatik meg. Még kevesebbnek, hogy ez hosszú évekig kitartson. Legtöbb esetben pár év alatt átváltozik szeretetté, rosszabb esetben közönnyé, megszokássá.
3-asnak abban igaza van, hogy lehetett már valaki szerelmes beléd, de mivel ez nem volt kölcsönös, te nem élhetted át, amire vágysz.
De ne add fel! Még fiatal vagy. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!