Milyen gyakran jártok fodrászhoz?
Milyen hajat szoktál kérni a fodrásztól? (fotó)
Mennyibe kerül most éppen?
Neked mi tetszik 2022-ban női és férfi hajban? (fotó)
Hány éves vagy?
Évente egy csak vágás szalonban levágatom a végét U alakúra, mint ez itt:
Kemény 10 centi vágásért minden nélkül fizettem 3 ezret múlt hónapban...bár az én hajhosszommal egy szalonban 10 alatt rá sem pillantanak. :/
Havonta festem magamnak, sötétkék szokott lenni vagy teljes egészében vagy (főleg nyáron) méregzöld vagy lila átmenetes. Most épp az utóbbi, ilyesmi csak sokkal hosszabb:
"levágatom a végét U alakúra"
Én meg akkor szoktam levágatni a végét egyenesre, amikor már ilyen U alakú. :))
4-6 hetente járok festetni.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a 12 hónapban minden hónapban tőfestés, minden harmadik hónapban vágás és minden 4. hónapban teljes haj festése.
Sajnos őszülnék festés nélkül (38 vagyok), saját hajszínre festetem sötétbarnára, nekem ez áll jól, sötétbarna a szemem is
Próbálkoztam több hajszínnel is, pl. vörös (borzalmas), szőkés (sose volt szép, mindig volt benne vörös alaptónus, amikor konkrétan a leghamvasabb színnel festették akkor is, világosbarna se az én színem fakó voltam tőle, a feketét huszonévesen szerettem, akkor jól állt, 30 körül visszaváltottam sötétbarnára. A leghamvasabb barnával festik, festés után 2 héttel már itt is napfényben van egy pici vörös beütése, de ennél nem zavar, mivel csak a fényben csillan meg úgy.
15-ös vagyok, nekem is volt U alakúra vágva, amit küldött valaki képet, nem nagyon tetszett.
Most egységesen van vágva, hátam közepén túl ér kicsit, teljesen egészséges és ennyi idősen is jól áll a hosszú haj, amíg lehet nem akarom levágatni, mert dús, erős hajam van. Szerencsére már nem divat 40 körül fiúsra vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!