Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran jártok fodrászhoz?

Milyen gyakran jártok fodrászhoz?

Figyelt kérdés

Milyen hajat szoktál kérni a fodrásztól? (fotó)

Mennyibe kerül most éppen?

Neked mi tetszik 2022-ban női és férfi hajban? (fotó)

Hány éves vagy?

2022. jún. 11. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Évente 1-2 alkalommal, kicsit ritkítani, vágatni a hosszából és rendbe tetetni a lépcsőzetességét.
2022. jún. 11. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Anya vág vissza kicsit a hajamból nem járok fodrászhoz utoljára kislány koromban voltam fodrásznál mert osztálytársam rágót ragasztott a hajamba anya szép frizurát akart nekem de csúnya hajam lett azóta nem voltam fodrásznál anya csinálja hajamat nekem jó ez így 17 éves vagyok barna hajam kicsit vállam fölött van.
2022. jún. 11. 16:48
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%

Évente egy csak vágás szalonban levágatom a végét U alakúra, mint ez itt:

[link]

Kemény 10 centi vágásért minden nélkül fizettem 3 ezret múlt hónapban...bár az én hajhosszommal egy szalonban 10 alatt rá sem pillantanak. :/

Havonta festem magamnak, sötétkék szokott lenni vagy teljes egészében vagy (főleg nyáron) méregzöld vagy lila átmenetes. Most épp az utóbbi, ilyesmi csak sokkal hosszabb:

[link]

2022. jún. 11. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"levágatom a végét U alakúra"

Én meg akkor szoktam levágatni a végét egyenesre, amikor már ilyen U alakú. :))

2022. jún. 11. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:

4-6 hetente járok festetni.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a 12 hónapban minden hónapban tőfestés, minden harmadik hónapban vágás és minden 4. hónapban teljes haj festése.

Sajnos őszülnék festés nélkül (38 vagyok), saját hajszínre festetem sötétbarnára, nekem ez áll jól, sötétbarna a szemem is

Próbálkoztam több hajszínnel is, pl. vörös (borzalmas), szőkés (sose volt szép, mindig volt benne vörös alaptónus, amikor konkrétan a leghamvasabb színnel festették akkor is, világosbarna se az én színem fakó voltam tőle, a feketét huszonévesen szerettem, akkor jól állt, 30 körül visszaváltottam sötétbarnára. A leghamvasabb barnával festik, festés után 2 héttel már itt is napfényben van egy pici vörös beütése, de ennél nem zavar, mivel csak a fényben csillan meg úgy.

2022. jún. 13. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

15-ös vagyok, nekem is volt U alakúra vágva, amit küldött valaki képet, nem nagyon tetszett.

Most egységesen van vágva, hátam közepén túl ér kicsit, teljesen egészséges és ennyi idősen is jól áll a hosszú haj, amíg lehet nem akarom levágatni, mert dús, erős hajam van. Szerencsére már nem divat 40 körül fiúsra vágni.

2022. jún. 13. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!