Körmösnél életemben nem voltam (sajnálom rá a pénzt, jobb dolgokat is lehet kezdeni abból a havi 5-10 ezer Ftból, pl hobbi).
Fodrászhoz régen havonta mentem, de a Covid alatt lenyírtam a hajam, és le is növesztettem. Most eredeti színű, és én vágom. (Vállig érő egyenes fazon.)
2022. márc. 28. 20:15
6/14 anonim válasza:
Fodrászhoz 4-5 havonta (még nem festetem), körmöshöz nem járok, magamnak lakkozom itthon.
2022. márc. 28. 20:39
7/14 anonim válasza:
Fodrászhoz évente egyszer, vágatni és babylights festésre. Körmöshöz nem jarok, magamnak csinálom
2022. márc. 28. 20:49
8/14 anonim válasza:
Körmöshöz soha. Nincs szükségem rá, 5 nap alatt akkorát nő a körmöm, hogy belőlem élne, inkább megoldom magamnak. A műköröm úgyis csak tönkreteszi hosszú távon, főleg, ha nincs pihenő idő, amíg regenerálódik.
Hosszú hajam van, évente levágatom a tesommal a hosszát. Egyszer levágattam nagyon rövidre, kb 5cmsre. Másfél év múlva a hátam közepéig ért. Szóval festeni sem lenne nagyon gazdaságos, főleg, hogy negyon szép szőke árnyalata van, kár elrontani.
2022. márc. 29. 10:54
9/14 anonim válasza:
Körmöshöz évekig jártam, havonta egyszer. A covid óta nem voltam. Fodrászhoz évente egyszer, balayage-t csináltatni, illetve akkor a végét le is vágja. Ezenkívül, ha kellene valamit vágni, azt itthon megcsinálom magamnak.
2022. márc. 29. 20:18
10/14 anonim válasza:
Körmöshöz 4 hetente járok, fodrászhoz évente egyszer vágatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!