Olyanokat kérdeznék, akik rendszeresen járnak körmöshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz...?
Olyanokat kérdeznék, akik rendszeresen járnak körmöshöz, kozmetikushoz, pedikűröshöz, fodrászhoz, pilláshoz, gyantáztatni, stb.
Ti ezeket hogy időzítitek? Van mondjuk egy hét a hónapban, mikor letudjàtok ezeket, vagy össze-vissza? Mert egy hét összes napjára beidőzíteni ezeket masszív heti programnak tűnik, viszont azt se gondolom, hogy el lehet ezeket egymástól messzire tolni, hiszen akkor sosem 'komplett' az ember, értsétek jól... :)
Én csak körmöshöz és kozmetikushoz járok rendszeresen, meg fodrászhoz évi 2x általában, így nincs tapasztalatom ebben, és kíváncsi vagyok.
Én nem szeretek ilyen helyekre járni, de sajnos máshogy nem lehet. Fodrászhoz: nem járok minden héten inkább egy hónapban egyszer vagy másfél havonta vágatni vagy festetni/melíroztatni
Kozmetikában is havonta egyszer inkább valamilyen gépi arckezelésre vagy szemöldökszedés
Gyantáztatni ritkán járok inkább tavasszal és nyáron, ez a legkellemetlenebb.
Körmös is havonta egyszer vagy két alkalommal de mivel csak egy sima manikűr még délutáni programnak is felfogható. Mondjuk ez a legkellemesebb és a leggyorsabb.
Pedikűröztetni nem szoktam ezt magam is meg tudom csinálni mivel nincs bőrkeményedésem.
Nincs műszempillám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!