Milyen gyakran jártok fodrászhoz?
Milyen hajat szoktál kérni a fodrásztól? (fotó)
Mennyibe kerül most éppen?
Neked mi tetszik 2022-ban női és férfi hajban? (fotó)
Hány éves vagy?
3-4 hetente járok.
Rövid, pixie hajam van.
2-3 hetente, de nekem olyan natúr férfi hajvágás a fejem oldalán és hátul rövidebb valamivel.
Fodrászhoz járok, de nincs stílusos fazonja ezért nem kell hetente igazítani.
3 havonta
Csak a kis lépcsőzetességét szeretném megtartani, meg hogy ne tõredezten a vége. 2-3 centit szoktam vágatni.
Ilyesmire szoktam vágatni (pontosabban ezt szeretem fenntartani): [link]
A mai frizurákban két dolog tetszik, az egyik, hogy végre nincs mindenkinek szopottgombóc feje és kezd visszatérni a hullámos, természetes esésű frizura.
Szóval több ilyet látni:
Mint ilyet:
26 éves vagyok
"A mai frizurákban két dolog tetszik, az egyik, hogy végre nincs mindenkinek szopottgombóc feje és kezd visszatérni a hullámos, természetes esésű frizura."
:))
Mondjuk akinek pont olyan szögegyenes haja van örökletesen, mint ami a második linken látható, annak éppen a hullámos lenne a természetellenes. :)
9
Más a természetesen szögegyenes haj és más a halálravasalt ócska. Anyámnak egyenes haja van, mégis van egy szép esése. Nem úgy, mint ennek a parókának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!