A kaposvári emberek miért olyan zárkózottak?
- én ugy vettem le nem értik amit mondok nekik
- csak akkor tudom meg mit akartak, amikor épp "letólnak"
- ha mondok valamit amikor barátkozni szeretnék, csak hallgatnak
- ha belépek egy üzletbe és kérek valamit, azt mondják nincs
- városi forgalomban agresszíven vezetnek kontroll nélkül (mint Budapesten)
- az egészségügyi dolgozók arrogánsak, lekezelőek
- a legtöbb negatívumot csak fiatal nőktől tapasztaltam
- alig van normális ember
- a mentális problémáim miatt selejtnek tartanak
A kaposvári emberek miért olyan zárkózottak?
+nem tapasztaltam, hogy zárkózottabbak lennének a kaposváriak, mint a többi magyar. Van tapasztalatom mindenhonnan: Kaposvárról származom, Budapesten élek, rendszeresen járok Balatonra, járom az országot, Európában is összefutok magyarokkal. Nem tapasztaltam eltárást kaposvári és nem kaposvári magyar között.
+akkor veled van a baj.
+igen, ez is azt bizonyítja, hogy te vagy az értetlen
- ha mondok valamit amikor barátkozni szeretnék, csak hallgatnak
+olyanhoz beszélj, akit érdekelsz!
+🤣🤣🤣 mit mondjon, ha egyszer tényleg nincs??
+ez egyáltalán nincs így, max a Pécsi utca környékén a cigánygettóban. Amúgy a város nagyon autósbarát, kiváló a közlekedés, 10 percen belül plbárhova oda lehet érni. Persze nem csúcsforgalomban, de a csúcsforgalom az kb fél óra munkaidő után, és csak annyit jelent, hogy lesz egy lámpa, amin csak 2. váltásra jutsz át... összehasonlíthatatlan Budapesttel.
+mint mindenhol az országban 🤷♂️ csak a selejt marad itt, normális orvos/ápoló/stb külföldön van már. Ugyanez igaz minden szakira.
+tehát már nőgyűlölő is lettél??
+ez így van, de sajnos egyre inkább az jön le, hogy te is a többséget erősíted...
+ahhaaa.... na, így már mindent értek. Előbb hozd magad rendbe, és utána próbálj kommunikálni az emberekkel. Amíg beteg vagy, addig taszítod az embereket, de nem.csak a kaposváriakat.
"a mentális problémáim"
Itt van a kutya elásva. Valószinüleg te máshogy látod, máshogy érzékeled azt ahogyan hozzád viszonyulnak, szólnak, veled viselkednek mások.
Én 10 évet laktam Kaposváron, nemrég költöztem el - sajnos és néhány kivételtől eltekintve nem nagyon tapasztaltam olyanokat amiket állítasz.
A plázában a nagy Sparban volt egy kőbunkó pénztáros csaj, őt utáltam, volt hogy be sem mentem ha csak az az 1 pénztár volt nyitva. De kb minden boltban, patikában normálisan szóltak hozzám.
Az autósok meg olyanok mint a magyar átlag. Én kerékpározom, mindenhova azzal mentem és nem tapasztaltam mást mint az ország többi részén. Sok a gyökér autós aki azt hiszi az út csak az övé. Ez ellen nem tudsz tenni mást, csak elfogadni tudod. Megváltoztatni csak akkor lehetne őket ha újra bevezetnék a nyilvános akasztásokat, lefejezéseket. :D
Igazad van én is észrevettem.
Mert sok a félelemben élő, depresszióval küzdő, kisebbség komplexussal rendelkező ember. Itt hatalmas az emberekben a feszültség és irigység kilátástalanság.
Annak mi köze a zárkózottsághoz? Semmi.
Tóljad le őket te is.
Miért lenne jobb, ha azt mondanák, hogy van, amikor nincs?...
Ezt megintcsak nem a zárkózottságról szól.
Ez sem a zárkózottságról szól.
Na, akkor máris szűkül a kör: nem is a kaposváriakkal van bajod, hanem csak a kaposvári fiatal nőkkel.
Szerinted...
Bocs, de akkor nem is velük van baj, hanem veled?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!