Hogyan legyek produktívabb?
8 órás irodai munkát végzek. Általában agyilag mindig leszív. Hazaérek, általában fél órára tervezek ledőlni, szundinyomogatással ez 1.5 óra lesz. Felkelek, mint egy zombi, elvégzem azt az 1-2 teendőt, és slussz.
De mindig úgy zárom a napot, hogy az elvarasaimhoz képest még ezer dolgot nem csináltam meg. Ritkán van meg a napi torna, az önfejlesztés, az olvasás, a Biblia, a kerti dolgok, az aktuális takarítások, az egyéb projektek (szerelőt, szakembereket hívni, ha kell, gépet, telefont, szekrényt rendszerezni, stb).
Komolyan, felőröl. Hiába írok listát, arról is csak tologatom a dolgokat. Úgy érzem, mindig mínuszban vagyok.
Nem vagyok sem vérszegény, sem vitaminhiányos szerintem.
Mit csináljak másképp, más ezt hogy csinálja?
25N
"Ritkán van meg a napi torna,"
Reggel kelj fel korábban ha tudsz (tiszteletem ha képes vagy rá), félóra mozgás csodákat tesz.
"az önfejlesztés,"
Hétvége
"az olvasás,"
Hangoskönyv a kocsiban, kávészünet
"a Biblia,"
Kezdetnek nem rossz, egyébként amikor van időd elvonulni.
Minőség > Mennyiség.
"a kerti dolgok,"
Délután. A fizikai munka szellemi fáradtságra jó, amikor az ember nem tud edzeni mert ahhoz viszont már hulla.
"az aktuális takarítások,"
Hétvége
"az egyéb projektek (szerelőt, szakembereket hívni,"
Kávészünet, este írd össze kiket kell hívogatnod.
"ha kell, gépet, telefont, szekrényt rendszerezni, stb)."
Hétvége.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!