Adhd és szorongással hogyan érjem el hogy produktív legyek?
16 éves vagyok 10.be mennék de megbuktam.Nehéz koncentrálnom adhdm miatt a szorongás még rosszabb. tankönyveket olvasni se tudok mivel a 3. mondat után elfelejtem mit olvastam vagy elkalandozok. Nem olyan tanácsokat várok hogy gyógyszer, pszichológus mivel mindkettő folyik jelenleg, inkább személyes tapasztalatokat, hogy mi segített és hogy milyen rossz volt átélni.
(Az intelligenciámmal semmi baj.)
ha van könyvtár a környéken akkor próbáld ki, hogy iskola után egyből bem3sz és ott tanulsz. én azt tapasztaltam, hogy a környezet nagyon meghatározó. az hogy ott csend van és mindenki okvas az jót tesz nagyon.
vagy esetleg iskolában bent maradni.
még a stressz nagyon ronthatja. szóval okyan állapot jó lenne ahol más dologgal nincs gond.
ja és ami nagyon kritikus az az alvás. próbálj kialakíyani olyan szokást hogy tudj sokat aludni.
meg eleve az segít ha jó szokásokat alakítasz ki. szénné gyakorlod a fontos dolgokay hogy automatizmus legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!