Mit gondoltok erről a mentalitásról?
3 "az öngyilkosság pedig csak a gyávák fegyvere, egy menekülés, ami sose egy ésszerű megoldás."
Függetlenül attól, hogy a kérdés tényleg bugyuta, ezt komolyan gondolod? Szerintem ha valakinek egy szenvedés az élete és kb esély sincs rá, hogy bármi változzon, akkor egyáltalán nem mondható gyávának vagy ésszerűtlennek.
"Szerintem ha valakinek egy szenvedés az élete és kb esély sincs rá, hogy bármi változzon, akkor egyáltalán nem mondható gyávának vagy ésszerűtlennek."
Oké, nyugodtan támogasd csak az öngyilkosságot, úgyis túlnépesedett a Föld. Én viszont nem fogom veled ellentétben támogatni. Mindenre van megoldás, csak akarni kéne.
"Mindenre van megoldás, csak akarni kéne."
Oké, hogy lehet olyan bőröm, mint egy tininek, ha rég elmúltam 20? És ne gyere ilyenekkel, hogy ultherapy, mert ultherapy után se néz ki senki úgy, mint egy érettségiző.
"Oké, hogy lehet olyan bőröm, mint egy tininek, ha rég elmúltam 20?"
Egészséges vitamindús táplálkozással, rendszeres testmozgással, minimum 2 liter vízbevitellel, esetleg a cukrok elhagyásával.
31 évesen jobban nézek ki, mint 20 évesen. A bőröm is fiatalos, rugalmas.
Sőt, esetleg még fontos lehet hogy a testedre természetes összetevőkből készült termékeket kenj, pl. szimplán csak olajokat.
#14 Kb így élek, és nyilván vannak előnyei, kevesebb problémám van a bőrömmel, de nincs olyan feszes arcom, mint régen, és neked sincs, ha csak nem vagy valami evolúciós csoda, akire nem hat a gravitáció meg ezer más dolog.
De mindegy, nem ekörül forog a világ. Mondhatom azt is, mi van, ha 50-es iq-d van?
Rengeteg dolog van, ami ellen nem nagyon tehetsz bármit.
"és neked sincs"
1. És te ezt így látatlanban honnan tudod?
2. Miért magadból indulsz ki?
3. Szóval ha neked nincs valamid, akkor ebből az következik 100%-ra, hogy a másiknak sincs?
Fura egy logikád van. 🤦😒🙄👏
"És te ezt így látatlanban honnan tudod?"
Sehonnan. Erre utaltam az idézett rész után. És ha neked olyan is az arcod, az egy földi halandón nem segít, modellek meg élsportolók nem néznek ki úgy 30 felett, mint 20 évesen néztek, pedig ők szerintem elég tisztán esznek meg eléggé odafigyelnek magukra, ráadásul vagyonokat költenek.
Te tényleg valami csoda lehetsz.
Mi van azokkal az emberekkel, akik a munkáltatók? Ismerek nem egy embert, akinek valamilyen üzlete van, és alkalmazottjai. Azok dolgoznak, meg a könyvelője, ő nem. Nemcsak alkalmazottként lehet élni.
Például élelmiszerboltja van az egyiknek, másiknak étterme, harmadiknak fagyizója, van akinek ruhaboltjai.
Na ők nem robotolnak. Az eladóik dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!