Mit gondoltok erről a mentalitásról?
Hűha, valamelyik kis tini ráébredt, hogy ahhoz, hogy valamit meg tudj venni, azért dolgozni is kell, mert nem apuci és anyuci fog állandóan pénzelni?
Ha jobb munkát szeretnél, azért meg tanulni kell.
Az életedet te magad alakítod. Ha sz..r, arról te tehetsz jobbára. Mindenkinek van lehetősége a változásra. Sírással és önsajnáltatással nem mész semmire, az öngyilkosság pedig csak a gyávák fegyvere, egy menekülés, ami sose egy ésszerű megoldás.
Ideje lenne felelősséget vállalni a saját tetteidért, életedért.
Én boldog vagyok az életemmel, a munkámat szeretem, nem rabszolgarobot, van egy csomó hobbim is. Szeretek élni, viszont ezért teszek is, nem sajnáltatom magam és nem picsogok.
Kérdező, keress fel egy pszichológust, mert komoly problémáid vannak, amit ezek szerint egyedül képtelen vagy megoldani.
Csak azon lehet segíteni, aki akarja. Talán ennyire rossz lenne a szüleiddel a viszonyod? Nincs senkid, se barátod, se kutyád?
Egyébként akár mennyire is ágálsz 2+2 az 4! Ha ezt az egyszerű matematikai képletet se vagy hajlandó felfogni, akkor bocsi, de akkor ne pszichológust keress fel, hanem egy pszichiátert vagy egy másik orvost, mert komoly agyi problémáid vannak!
Igazsága van de akkor sem kéne felidegesíteni magát annyira. Vagy áldozatot játszani.
Nem olyan nagy baj az a 8órás vagy több munka, meg igazából az a lényeg hogyan tekintesz rá.
Saját vállalkozást is csinálhatsz bármikor
"Szüleimmel nagyon rossz a viszonyom, de igazából mindenkivel. Mindenki utál, nincs senkim, nincsenek barátaim."
Akkor ideje lenne magadba nézni, hogy vajon mi az oka annak, hogy mindenki egytől egyig utál téged és senki nem kíváncsi rád, senki nem képes megtűrni téged.
Foglalkozz önismerettel, hogy megtudd a hibáidat, amiből biztos, hogy rengeteg van, mivel olyan nem létezik, hogy ok nélkül a létező összes ember utálna téged.
A hiba benned van. Amint változtatsz magadon, mások is kíváncsiak lesznek rád és lesznek barátaid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!