Milyen telefonotok van?
R-111 M.
Két körzetben dolgozik Urh-n - 20-52 MHz-ig - és 100 Watt a kimenő teljesítménye, - amit lehet redukálni 1, ill. 20 %-ra is!
A hitelesítési frekvenciája: 36 MHz.
FM üzemmódban dolgozik és 4 m-es botantennával operál.
Sajnos senki nem válaszol, ha hívok rajta, csak elvétve egy-két harckocsi, - ha eléggé közel vagyok hozzájuk...
Hunor 10 lite a saját 4 éves
És Samsung A20e a céges 2 éves
Nokia.
Pontos típusát nem tudom mert 10-15 éve lekopott a felirat.
Az első színes kijelzős nokiák egyike.
Microsoft lumia 640
Osztálytársaim szerint szar, de nekem megfelel!
Mi 9T Pro. Most 2,5 éves. Már érződik rajta, pl menő volt most a snapchat sírós arc effekt, hát ilyen 10 fps körül vette be. Pedig megjelenésekor a csúcs snapdragon.SoC került bele. De gondolom ehhez kellene hardveres AI támogatás, ami ebben még nincs. A kijelző csak 60hz,még nincs 5G, meg ilyen marhaságokat mondhatok... vagy hogy el bírnék.viselni optikai stabilizálást, videóhoz is. Meg jobb minőségű nagy látószögű kamerát. De a szenzorsziget nélküli kijelző az mindent visz azóta is. Imádom, hogy nincs egy lyuk se rajta, meg semmi. A szelfi kamera motorral csúszik fel a telefonból. Kiváló megoldás. Az akksi gázos, kb 60-70%-os lehet. Bár volt is hasz álva rendesen. Játékok szépen mennek, de nem érdekelnek, appokkal semmi gond nincs.
OLED mivoltából vannak rajta beégések, de nem zavaró, csak egyszínű statikus háttérnél látszik.
Huawei P30 Lite
Nagyon szeretem, pedig már 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!