Mi volt az eddigi legdurvább hazugságotok?
Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, hogy ki hogyan hazudott nektek a legdurvábban.2022. jún. 5. 17:30
1/9 anonim válasza:
Tiltottak egy fiútól, én meg elhúztam vele egy hétre, mintha iskolai tábor lenne...
2/9 anonim válasza:
Egy válasz se jut eszembe és ez aggasztó. Mindenkinek van hazudós sztorija csak nekem nincs. Akkor ezt pótolni kell.
3/9 anonim válasza:
Azt hazudtam, hogy lány vagyok, pedig igazából fiú. És megkérték a kezemet.
5/9 anonim válasza:
Mondtam a tanárnőnek hogy pisilnem kell és mondta hogy majd óra végén én meg mondtam hogy de tényleg kell és akkor mondta hogy ok menjek és nem is kellett csak telefonálni akartam.
6/9 anonim válasza:
Valami nagyon csúnyát mondtam egy volt barátnőmre a háta mögött, és amikor ez a fülébe jutott és számon kért rákentem az ikertesómra. 🙁
7/9 anonim válasza:
2es, nekem sincs, ne aggódj.
Aki elég tökös, annak nem kell hazudnia, az igazsággal végig veri a társaságot!
8/9 anonim válasza:
Rosszban voltak szüleimmel, nem csináltam semmit csak feküdtem, ettem a pizzákat, rántott húsokat azt feküdtem meg tv-ztem egész nap. Kiakartak dobni, majd mondom habi megyek fel pestre melózni 1 hónapra. Felmentem, de nem dolgozni, hanem bulizni spannal/spanokkal ( Németbe építkezési vállalkozása van, legjobb barát). Elmondtam neki a sztorit, adott 300 ezret azt hogy azt higgyék dolgoztam. Közben végig buliztam a hót, zargattuk egész Budát :D Csajok, cumók minden
9/9 Metionin válasza:
Borzasztóan hazudok, így csak pitiáner dolgok és azokkal is azonnal lebuktam pl. elmaradt egy szakkör és helyette nem mentem haza, hanem a könyvtárban maradtam rajzolni. Iszonyatos bűn :D de persze ezért is kaptam, szóval nem volt értelme hazudozni. Olyan viszont rengeteg volt, amit egyszerűen nem mondtam el, nem tudtak róla, pl. a suli alapítványától kapott pénzen jártam sportra, míg otthon úgy tudták, ingyen van vagy a tanulmányi versenyeken nyert pénzekről nem szóltam mert tudtam, hogy elvették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!