Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt az eddigi legdurvább...

Mi volt az eddigi legdurvább hazugságotok?

Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, hogy ki hogyan hazudott nektek a legdurvábban.
2022. jún. 5. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiltottak egy fiútól, én meg elhúztam vele egy hétre, mintha iskolai tábor lenne...
2022. jún. 5. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Egy válasz se jut eszembe és ez aggasztó. Mindenkinek van hazudós sztorija csak nekem nincs. Akkor ezt pótolni kell.
2022. jún. 5. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Azt hazudtam, hogy lány vagyok, pedig igazából fiú. És megkérték a kezemet.
2022. jún. 5. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
És hozzámentél?
2022. jún. 5. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Mondtam a tanárnőnek hogy pisilnem kell és mondta hogy majd óra végén én meg mondtam hogy de tényleg kell és akkor mondta hogy ok menjek és nem is kellett csak telefonálni akartam.
2022. jún. 5. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Valami nagyon csúnyát mondtam egy volt barátnőmre a háta mögött, és amikor ez a fülébe jutott és számon kért rákentem az ikertesómra. 🙁
2022. jún. 5. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

2es, nekem sincs, ne aggódj.

Aki elég tökös, annak nem kell hazudnia, az igazsággal végig veri a társaságot!

2022. jún. 5. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Rosszban voltak szüleimmel, nem csináltam semmit csak feküdtem, ettem a pizzákat, rántott húsokat azt feküdtem meg tv-ztem egész nap. Kiakartak dobni, majd mondom habi megyek fel pestre melózni 1 hónapra. Felmentem, de nem dolgozni, hanem bulizni spannal/spanokkal ( Németbe építkezési vállalkozása van, legjobb barát). Elmondtam neki a sztorit, adott 300 ezret azt hogy azt higgyék dolgoztam. Közben végig buliztam a hót, zargattuk egész Budát :D Csajok, cumók minden
2022. jún. 5. 22:38
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%
Borzasztóan hazudok, így csak pitiáner dolgok és azokkal is azonnal lebuktam pl. elmaradt egy szakkör és helyette nem mentem haza, hanem a könyvtárban maradtam rajzolni. Iszonyatos bűn :D de persze ezért is kaptam, szóval nem volt értelme hazudozni. Olyan viszont rengeteg volt, amit egyszerűen nem mondtam el, nem tudtak róla, pl. a suli alapítványától kapott pénzen jártam sportra, míg otthon úgy tudták, ingyen van vagy a tanulmányi versenyeken nyert pénzekről nem szóltam mert tudtam, hogy elvették volna.
2022. jún. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!