Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én egy igazi selejt vagyok?...

Én egy igazi selejt vagyok? Nehezen jövök ki emberekkel, csak nagyon kevéssel, szar munkáim vannak kevés fizetéssel, nincs barátnőm és itt vagyok 31 éves....

Figyelt kérdés
Sajnos ez van, már nem is érdekel semmi, mert látom, hogy ugyse sikerül, mindenhol kinéznek, meg nem kedvelnek. Viszont van pár barát, akikkel elvagyok, összejárogatunk. Fogalmam sincs mit lehetne tenni. Szerintem már elkéstem.

#ember #selejt #Jövés #sok emberrel
2022. jún. 4. 21:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"Arról meg senki nem tehet, hogy egyelőre nem talált párt magának...Nem ő tehet arról, hogy még nem jött össze neki a párkapcsolat"

A nap vicce, de komolyan. Ideje lenne neked is MEGTANULNI A SAJÁT ÉLETEDÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALNI!!! MINDEN EGYES TETTEDÉRT TE VAGY A FELELŐS!

Ki is tehet arról, hogy neki nincs párja? Én? Nem, hanem ő, mert talán nem úgy néz ki külsőre vagy belsőre, hogy valaki képes legyen őt elviselni.

"Egy olyan személy, aki most el van keseredve. Ennyi."

Sajnos ez ettől sokkal bonyolultabb, akár hiszed, akár nem. Jobban tennéd te is, ha hozzáfognál pszichológiai könyveket olvasni és akkor megértenéd az önszeretetet és hogy ki miért vélekedik úgy, ahogy. Itt nemcsak az elkeseredettségről van szó.

" de vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni. "

Ilyenből igen kevés van. Még a zebrán is köteles vagy figyelni, ha zöldön mész át. Szóval igen kevés az olyan esemény, ami tőled teljesen független, pl., ha kar nélkül születsz, arról tényleg nem tehetsz. Ezen kívül elég sok mindenről maga az egyén tehet.

"Arról nem mindenki tehet, ha rossz munkája van, mert például nem volt lehetősége tanulni"

De most gondolom lenne lehetősége tovább fejlesztenie magát, ha akarná és tenne is érte. Ha valaki elégedetlen, akkor tegyen azért, hogy jobb legyen neki. Persze ezért áldozatokat is kell hozni, de aki erre se képes, az meg is érdemli azt, amiben benne van. A jó nem fog csak úgy jönni, azért tenni is kell.

2022. jún. 5. 19:29
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

#21.

"Ideje lenne neked is MEGTANULNI A SAJÁT ÉLETEDÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALNI!!! MINDEN EGYES TETTEDÉRT TE VAGY A FELELŐS!"

Igen, ez így van. Viszont az, hogy valakinek van-e párkapcsolata, nem csak rajta múlik, ugyanis ahhoz kell egy másik személy is.

Szerintem arról SENKI nem tehet, hogy még nem találta meg azt a személyt, akivel szívesen összejönnének. Ő sem tehet arról, ha nem tetszik valakinek, de nem is köteles vele összejönni senki. Ez nem csak rajta múlik.

De ha a Kérdező tehetne róla, akkor sem lenne selejt. Mindenkinek vannak hibái. Gondolom, neked sem jött össze minden az életedben, amit csak szerettél volna.

"Jobban tennéd te is, ha hozzáfognál pszichológiai könyveket olvasni és akkor megértenéd az önszeretetet és hogy ki miért vélekedik úgy, ahogy."

Valóban nem értek a pszichológiához, de azt azért tudom, hogy senkinek nem esik jól, ha selejtnek nevezik, meg ha semmibe veszik a problémáit. Ide nem szakértők járnak válaszolni.

Én annyit tudtam írni, hogy nem ő tehet mindenről és ha igyekszik változtatni, akkor sok minden jobbra fordulhat.

"Ha valaki elégedetlen, akkor tegyen azért, hogy jobb legyen neki. Persze ezért áldozatokat is kell hozni, de aki erre se képes, az meg is érdemli azt, amiben benne van."

Már leírtam, hogy nem mindenen lehet változtatni, de amin lehet, azon érdemes, ha rossz.

"A jó nem fog csak úgy jönni, azért tenni is kell."

Az emberek többségének igen. Ettől még vannak, akik beleszületnek valamilyen jó helyzetbe, de az irigykedéssel valóban nem lehet előrébb jutni. De attól még az is egy érthető érzelem, viszont ennél a kérdésnél nem volt szó az irigységről.

Azt pedig saját tapasztalatból tudom, hogy az olyasmi hozzászólások nem igazán segítenek senkinek, hogy:

"Márpedig te rontottad el! Ideje lenne vállalni magadért a felelősséget! Ezzel a gondolkodásmóddal ne csodálkozz, ha szar neked!".

Hiába írnak ilyet valakinek, attól még nem lesz jobb semmi.

2022. jún. 5. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!