Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én egy igazi selejt vagyok?...

Én egy igazi selejt vagyok? Nehezen jövök ki emberekkel, csak nagyon kevéssel, szar munkáim vannak kevés fizetéssel, nincs barátnőm és itt vagyok 31 éves....

Figyelt kérdés
Sajnos ez van, már nem is érdekel semmi, mert látom, hogy ugyse sikerül, mindenhol kinéznek, meg nem kedvelnek. Viszont van pár barát, akikkel elvagyok, összejárogatunk. Fogalmam sincs mit lehetne tenni. Szerintem már elkéstem.

#ember #selejt #Jövés #sok emberrel
2022. jún. 4. 21:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Én átérzem a helyzeted, elég nyilvánvaló hogy a válaszolók többsége nem volt még ebben a helyzetben, különben nem írnának ekkora baromságokat mint hogy "tegyél érte".

Üres demagóg nonszensz sablon duma, ami mögött 0% igazságtartalom van. Személyes tapasztalat. Hosszú évek óta küzdök hogy végre társasági ember legyek, elmentem osztálytalálkozóra is, full random emberekkel is leállok dumálni, mégse érdeklek senkit, mégse kellek senkinek. Amikor valakivel beszélgetést akarok kezdeményezni, főként lányokkal, akkor általában 80%-ban nincs rá válasz, a maradék 20/ meg 1-2 mondatban elutasít. Így hogy a búbánatos francban barátkozzon, ismerkedjen az ember?

Igenis létező jelenség hogy egyes embereket levegőnek néznek vagy olyan dolgokat amiket másnál alapvetőnek meg jófejségnek tartanak náluk rossz szemmel nézik vagy ignorálják. Ha valaki udvarias azt elkönyvelik lúzernek és nem válaszolnak neki, ha rámenős és egyenes akkor meg "zaklatás". Tudom miről beszélek, 14 éves korom óta szopok ezzel, most 26 vagyok, semmi se változott, azon kívül hogy minden reményt feladtam a 2226. sikertelen kísérlet után.

2022. jún. 4. 23:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy selejt.

Jobb állásod még lehet, meg párod is. Messze még az öregkor. Nem késtél le semmiről.

Az meg tök jó, hogy vannak barátaid.

2022. jún. 4. 23:38
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"Igazatok van nem muszáj rinyálni, magamba is folythatom, az elég férfias."

Az értelmi szint azért megfigyelhető nálad. 🤦

Az elfolytott érzelmek belülről fognak téged felőrölni, amik fizikális betegséghez fognak vezetni. Inkább menj, fuss 10 km-t, és akkor nem lesz energiád ilyen butaságokra, és remélhetőleg még is világosodsz.

"full random emberekkel is leállok dumálni, mégse érdeklek senkit, mégse kellek senkinek. Amikor valakivel beszélgetést akarok kezdeményezni, főként lányokkal, akkor általában 80%-ban nincs rá válasz, a maradék 20/ meg 1-2 mondatban elutasít."

Még véletlenül se gondolkodnál el azon, hogy veled van a probléma és nem a többiekkel.

Biztos nem vagy egy nagy szám, nem vagy értékes, értelmes ember, akivel érdemes lenne hosszú távon tervezni, vagy egy értelmeset beszélgetni, mert nem lenne miről. A külső kisugárzásod is biztos nagyon sok mindent elárul a belsődről a többieknek.

Vajon mi lehet az oka, hogy senki nem keresi a társaságodat? Tudom, te ártatlan vagy, te vagy a megtestesült tökéletesség.

"Tudom miről beszélek, 14 éves korom óta szopok ezzel, most 26 vagyok, semmi se változott, azon kívül hogy minden reményt feladtam a 2226. sikertelen kísérlet után."

Azért nem változott semmi, mert a rinyáláson és önsajnaltatáson kívül mást nem tettél. Nem változtattál magadon, viselkedéseden, hozzáállásodon, mentalitásodon, stratégiádon, áldozatnak akarod magad beállítani...stb.

Ha ugyanazokat a köröket futod, az nem változás.

2022. jún. 5. 07:01
 14/22 A kérdező kommentje:
13-as pontosan hogy iróniának szántam a magamba folytást, én is tudom, hogy ez nem jó és betegségekhez vezet, ezért szoktam általában mindent kimondani, de itt rinyának fogják fel. Tehát ha magadba folytod az se jó ha kimondod, akkor meg rinyagép vagy...
2022. jún. 5. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ne másnak panaszkodj, mert senki nem kíváncsi rá. Mindenkinek meg van a maga problémája. Senki sem szereti, ha lelki szemetesládának használják.

Vegyél egy naplót és írd le oda a bánatodat. Ez egyébként egy pszichés terápia is egyben.

2022. jún. 5. 10:31
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

14

Szerintem az önszapulás és a "kimondás" az nem ugyanaz:

-Jaj egy selejt vagyok ,hulladék.Egy beszélő sz.r.Ezért engem mindenki utál.Már inkább nem csinálok semmit és nem is érdekel semmi...

Szerinted mi ez ha nem rinyálás?

2022. jún. 5. 10:49
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező, légyszíves semmiképp ne foglalkozz azokkal, akik olyasmit írnak neked, hogy szerintük az rinyálás, meg önsajnáltatás, amit csinálsz! Nem szép dolog ilyen módon megsérteni másokat, szerintem ők nem is értik igazán a helyzetedet.

Nagyon sajnálom, hogy így érzel, de attól még, hogy így gondolod, semmivel nem vagy rosszabb a többi embernél.

Szerintem még nem is vagy elkésve semmivel. Barátaid már vannak, a későbbiekben pedig párt is találhatsz magadnak, ha próbálsz ismerkedni.

Sok ember van, aki különböző szociális helyzetekben ügyetlen szokott lenni, többek között én is ilyen vagyok. De ettől még nekünk is lehetnek barátaink és hobbijaink, hiszen az ilyen emberek is lehetnek értékesek. :)

Nem szabad nagyon elkeseredni. Lehet, hogy most rosszabb időszakod van, de később még majd sokkal jobb is lehet. Az is lehetséges, hogy csak az a baj, hogy még nem találtad meg azt a társaságot, akik közé a leginkább illenél, de ez is megoldódhat.

Szerintem próbálj különböző helyeken sok emberrel barátkozni, biztosan lesz, aki nagyon megkedvel majd téged. Még nekem is vannak barátnőim és két srác is akart volna a párom lenni, pedig én tényleg nehéz eset vagyok.

Fel a fejjel, nem lehetetlen kijutni ebből a helyzetből sem! :)

2022. jún. 5. 17:40
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves Kérdező, légyszíves semmiképp ne foglalkozz azokkal, akik olyasmit írnak neked, hogy szerintük az rinyálás, meg önsajnáltatás, amit csinálsz! Nem szép dolog ilyen módon megsérteni másokat, szerintem ők nem is értik igazán a helyzetedet"

Akkor hogyan neveznéd azt az illetőt, aki ilyeneket ír saját magáról?

"Én egy igazi selejt vagyok? szar munkáim vannak kevés fizetéssel,"

A kérdező súlyos önutálatban szenved, és erre jobban rájátszik, hogy sajnáltatja magát, hogy jaj ő szerencsétlen..stb. és most sajnáljuk, hogy most neki ilyen a helyzete. De most ki tehetek arról, hogy "sz.r" munkája van? Én? Ő tehet róla. Miért nem képzi tovább magát? Miért elégszik meg ennyivel? Talán pisztolyt tartanak a fejéhez, hogy azon a munkahelyen legyen?

Mint már írtam, senki nem szereti, ha panaszkodnak. Mindenkinek vannak problémái, amit saját magának kell megoldania.

Ki tehet arról, hogy a kérdezőnek nincs párja? Ő.

Fejlődjön, foglalkozzon önismerettel, önszeretettel, mivel, amit gondolunk magunkról, az megmutatkozik a külső kisugárzásunkon is. Ha a kérdező selejtnek gondolja magát, akkor a többiek is így fognak vélekedni róla.

A kérdezőnek a sorsa a saját kezében van. Fejlődjön és változzon!

2022. jún. 5. 18:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#18.

"Akkor hogyan neveznéd azt az illetőt, aki ilyeneket ír saját magáról?"

Egy olyan személy, aki most el van keseredve. Ennyi.

Arról nem mindenki tehet, ha rossz munkája van, mert például nem volt lehetősége tanulni. Pontosan nem ismerjük a Kérdező helyzetét, ezért ehhez nem tudunk pontosan hozzászólni.

Arról meg senki nem tehet, hogy egyelőre nem talált párt magának. Nem ő tehet arról, hogy még nem jött össze neki a párkapcsolat, de a nőket sem lehet hibáztatni azért, ha nem akarnak összejönni valakivel.

"Ha a kérdező selejtnek gondolja magát, akkor a többiek is így fognak vélekedni róla."

A valódi selejtek azok, akik ilyen problémák miatt lenézik a másik embert.

Valamilyen szinten mindenki magának dönt a sorsáról, de vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni. Ettől függetlenül valóban érdemes igyekezni mindenkinek, hogy a legjobbat hozza ki az életéből.

2022. jún. 5. 19:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Valamilyen szinten mindenki magának dönt a sorsáról, de vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni. Ettől függetlenül valóban érdemes igyekezni mindenkinek, hogy a legjobbat hozza ki az életéből."

Ez bizony így van.

2022. jún. 5. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!