Ülök a WC-n, és nincs WC papír.. mit tegyek?
Biztos veletek is történt már, hogy túl későn vettétek észre a WC-papír hiányát. Hogy szoktátok megoldani a problémát ilyenkor?
Sajnos pácban vagyok, mert tegnap a szobámba vittem a WC-papírt, kifújni az orrom, és elfelejtettem visszatenni. A bélsár is elég folyékonyra sikeredett, más szóval fosásom van. Mellettem van a felmosó-rúd, gondoltam azzal talán, végesetben. Szólnék a bátyámnak, hogy adjon be, de az ajtót bezártam, és a fürdőszoba másik végén van, és nem akarom odajutásommal összepiszkítani a padlót. És valószínűleg fejhallgató van rajta, úgyhogy nem hallaná segélykérésem. Mit tegyek, maradjon a felmosó kitörlésre, vagy esetleg a kezemmel intézzem, amit utána megmosnék. Amúgy itt van anyukám egyik törülközője is, de azért talán kár lenne. Jöhetnek további ötletek. 16/F
Istenem, te tényleg ennyire hülye vagy? 16 évesen egy fürdőszobában nem tudod, hogyan tisztálkodj meg wc papír nélkül???
Remélem, ez vmi troll kérdés :D
Menj oda a kádhoz vagy zuhanyhoz és mosd ki a segged. Ha közben összepiszkoltad a padlót az odajutásoddal, akkor azt meg utólag takarítsd fel....
Használd a telefonod.
Sokak szerint jobb mint az újság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!