Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A WC papír használatakor a...

A WC papír használatakor a hüvelykujjatok a papír hosszabbik vagy rövidebbik oldalán van?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de kíváncsi vagyok.
2019. aug. 3. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
rövidebbik
2019. aug. 3. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg hülye egy kérdés, nem is értem, hogy mi az, hogy hosszabbik meg rövidebbik oldal, mikor a budipapír négyzet alakú. Na mindegy leírom, hogy szoktam kitörölni a seggem: letépem a papírt, a középső ujjammal a papír közepét benyomom a segglyukamba, mélyen, hogy először a mélyebben fekvő masszát bányásszam ki azzal az egy ujjammal. Amikor már a nagyját kibányásztam a segglyukamból, akkor folytatom a felületén és megtisztítom a csokis csillagot a cukormáztól. Körkörösen, fel le folyamatosan törlöm és használok fel újabb papírt, amíg annyira nem lesz tiszta, hogy már a törléstől semmi nem látszik a papíron. Kb min. 8-12 db papírt használok el egy átlagosan kiadós szarás után. Ha betyártkörte is van, akkor meg egyesével lehúzom a csokis szemeket a szőrszálakról.
2019. aug. 3. 13:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Én téglalap alakút használok.

Négyzet alakút nem is nagyon láttam. De akkor az a gyakoribb?

2019. aug. 3. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: Hát akkor nem tudom te honnan szoktál vásárolni budipapírt. Én mindig négyzetalkatúval törlöm ki. De ha téglalap alakú, akkor viszont tök logikus, hogy a huvelykujjam a rövidebb oldalánál helyezkedik el, hogy véletlenül se legyen szaros a kezem és fentről lefele meg vissza törölve nagyobb úton tudjam kitörölni. A segg anatómiája is alapból ezt követeli meg logikusan.
2019. aug. 3. 14:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez logikus, de valahogy nekem úgy kényelmesebb, ha a hosszabbik oldalánál fogom meg, és utána behajtom. Szóval kétszer törlök vele.

Amúgy több helyről is szoktam WC papírt venni (Spar, Tesco, DM), de eddig mindig téglalap alakút vettem. Majd körülnézek jobban :)

2019. aug. 3. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5: Jaaa, most hogy mondod... lehet én is úgy használnám. Mármint kettéhajtva, de mondom nem is tudom mikor használtam már olyat ezért nem tudtam hirtelen elképzelni. Dupla rétegben valóban logikusabb, ha elég hosszú és össze tudod úgy hajtani, hogy ne legyen kicsi. Csak arra kell vigyázni, hogy jól hajtsd össze a végét, máskülönben szétnyílik és szaros lesz a csuklód.
2019. aug. 3. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabbik
2019. aug. 3. 16:24
 8/8 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Letépek 5-6 kockát, igényesen összehajtogatom, ezzel elvagyok amíg előbújik a csokinyuszi, aztán összegyűröm galacsinná.
2019. aug. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!