Szerintem nem jó ötlet, a hírlapokon kívül a legtöbb újság ilyen fényes anyagból készült, ami nem szívja rendesen a nedvet és szaros marad a hátsód utána. Pottyantós vécébe dobnám, de simába nem. Szerintem nem lágyulna el eléggé és fennakadna, főleg, ha gyűrten dobod bele.
Nincs valami más, pl kaja, áramhasználat, fűtés, víz, közlekedés, egyéb vásárlások, amin spórolhatnál?
A wc papír nem olyan drága szerintem
2022. febr. 16. 03:47
2/22 anonim válasza:
Ujsagpapirt, majd ha beverzik a segged luka es valami fertőzestől fog viszketni a nyomdafetek miatt akkor mar megsporoltal.
Kajara van penz wc papirra nincs ?
Ekkora baromsagot te is a hulyesegen akarsz sporolni.
2022. febr. 16. 05:11
3/22 anonim válasza:
Inkább mosd ki a segged, csak 170 ft egy köbméter viz asszem
2022. febr. 16. 05:55
4/22 anonim válasza:
E-book-bol sxoktsm lapokat kitepni.
2022. febr. 16. 06:33
5/22 anonim válasza:
Fúj. Pottyantósba használta nagyanyám 30 éve. El fog dugulni a vécé. Inkább vegyél lejárós kaját, azon spórolj.
2022. febr. 16. 06:33
6/22 anonim válasza:
E-book-ból szoktam lapokat kitépni.
2022. febr. 16. 06:34
7/22 anonim válasza:
Amíg extrudálsz morzsolgatni kell a lapot a tenyered között, hogy megpuhuljon. Mire kint a cucc pont jó lesz. A suliban a jegyzetlapokat használtuk így mert sose volt papír.
2022. febr. 16. 06:42
8/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyire igaz mert kisgyerek voltam amikor hallottam szval lehet csak álmodtam az egészet, de elvileg ha hosszú időn át, rendszeresen törlöd újsággal a segged, akkor a lapokon levő tinta megbetegithet. lol
2022. febr. 16. 06:56
9/22 anonim válasza:
Majd a seggedről olvassák a híreket,úgy megfogja.
Használj lapulevelet.
2022. febr. 16. 07:52
10/22 anonim válasza:
Azért elég szomorú hogy itt tart az ország, hogy wc papírra sincs pénze embereknek. Azt erre veri a mellét a kormány
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!