Ki hasznal ujsagpapirt wc papir helyett es hogyan? Bedobod hasznalat utan a wc-be?
Nem dugul el?
A kerdes komoly es koltseg minimalizalas miatt szuletett.
Orbánnak addig jó, míg vannak ennyire megkérdőjelezhető elméjű emberek az országban, akik a csóróságban is optimisták, bármivel lekenyerezhetőek.
Szerintem meg inkább az a szomorú, hogy a kérdező azt hiszi, hogy attól a "megspórolt" 2-3000 forinttól jobban fog élni...
Azért írom idézőjelben, mert, ha eldugul a WC, kihívja a szerelőt, ez pénzbe kerül, ha sokáig ezzel törli a seggét, szép fertőzést kap, a kenőcs rá pénzbe kerül, ha elfogy az újság vagy nem jól működik, szarás után rögtön irány a zuhany, ami extra víz, extra pénz.
A kérdezőnek inkább rá kéne pillantania a havi kiadásaira és felismernie, mit csinál igazából rosszul. Mert akár tetszik, akár nem, WC-re járni szokás és kell is, de mondjuk kikapcsolni az elosztót, mikor nem kell az áram belőle, nem folyatni feleslegesen a csapot, nem megvenni minden kaját, amire szemet vet, nem túlárazott márkás ruhákat venni ésszerűbb megoldás szerintem, mint nem használni WC papírt
Letéped. Kicsit meggyűröd. Használod.
Nem nagy varázslat...
Kinti wc-n, mert a nagy dolgomat ott intézem.
Nagyanyámék csinálták ezt 30 éve,a pottyantóson..
Ez undorító.
-Kemény,érdes
-Mások összefogdossák
-Tinta,az kosz,ha van aranyered szép kis fertőzést lehet kapni.
-Dugulást okoz.
A kerdest egy masik kerdesben szereplo hozzaszolas ihlette. En eddig wc papirt hasznalok. De elgondolkodtam,h lehet,h en vagyok a pazarlo?
Illetve en alapbol a szemetesbe dobnam,gondoltam,h eldugul.
Illetve pont ugy gondoltam,h kisebesiti a fenekem. meg a tinta szinten mergezo szerintem is.
Nagydolog utan mindig megmosom,a nogyogyaszom tanacsara higieniai szempontbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!