Miért van tele a busz büdös emberekkel?🤢
Ülök a buszon, tok jó, aztan felszall valami papa, odajon a mellettem álló masik emberhez hogy SZIA JOZSIIII, közben felemelt karral támaszkodik én meg szagolhatom az undorító honalját aminek olyan szaga van mintha egy napok ota le nem huzott wc lenne 🤢🚽
De egy csomo ember olyan g*xi büdös a buszon, és én oszinten kerdezem, hogy miért??🤣
Ezt muszaly volt kiirnom, igen
A zemberek nagy részének a rezsije óriási kiadás, hiába van rezsicsökkentés, így sem tudják fizetni azt. Így spórolnak.
E mellett a nők nagy része végre levette a zoknit, harisnyát így nyáron, és a büdi talpuk érződik:).
12-es nyilván azért büdös a honaljad, mert a kormány, meg a nők a hibásak. 😂
Ha leveszem a cipőt, zoknit nyáron, akkor jól szellőző 3s nem budosodik be. Próbáld ki, hogy mezítláb vagy és húzz fel egy gumicsizmát. Mikor lesz büdös a lábad?
Amit sosem fogok megérteni, hogy korán reggel hogy lehet valakinek pörkölt szaga??
Inkább nem is szeretnék belegondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!