Hogyan lehet segíteni egy ilyen barátnak?
Egyedül ő a hibás. Ha nem áll a sarkára, soha nem lesz barátnője. De csak mert nem is igazán akarja.
Hiszen ő nem fog bókolni, udvarolni, szépeket mondani, meghódítani a nőket.
Azt várja, hogy a nők udvaroljanak neki, oldják fel a gátlásait, hitessék el vele, hogy ő a világ legjobb pasija, a nagy fogás, a tökéletes férfi.... Miközben ő semmi nem ad cserébe.
Viszont ha ennyire hülye, akkor meg is érdemli hogy nincs párja.
Mégis kinek kéne egy ilyen tutyi-mutyi szerencsétlen életképtelen ember?
Neki kéne olyan nő, aki tiszta depressziós, életképtelen, nem is szép, nincs benne semmi vonzó, a természete se vonzó, és azt várja, hogy mindig mindent más csináljon helyette? KÉNE NEKI EGY ILYEN?
Naná, hogy nem. Akkor miért várja el, hogy ő kelljen valakinek? Ha valaki el akar érni valamit, akkor ki kell hozni magából a legtöbbet, hogy olyan emberré váljon, aki vonzza a nőket, embereket. Olyan emberré válni, mint amit ő várna el a párjától. Ha megvan, hogy pontosan milyen társat keresünk, akkor az is megvan, hogy nekünk milyen embernek kell lennünk. Hiszen nem várhatunk el mástól olyan tulajdonságokat, amikkel mi nem rendelkezünk. Például legyen hűséges, de mi azzal dugunk, akivel akarunk. Vagy ne igyon, de mi iszunk, mint a gödény.
Legyen sportos, jó alakú, vonzó, de rajtunk lötyög a háj és mindenkinek hányingere van tőlünk.
Ezért nagyon sokat kell dolgozni, saját tapasztalatból tudom. Mert én is egy nagy nulla voltam, egy selejt, nem adtam magamra, nem tettem erőfeszítést semmiért, aztán sírtam hogy nem sikerül semmi, nincs senkim.
Megváltoztam kívül-belül és mindenki észrevette és értékelte. Hogy nem csak ülök, mint egy darab sz@r, hanem közreműködök az életben, mások életében.
Hasznossá tettem magam, segítek, ahol tudok, meghallgatok másokat, lehet rám számítani. Nem várok semmit cserébe.
Ha nem változik meg ez a nagy rakás szerencsétlenség, élete végéig ez lesz, ami most van. És csak saját magát hibáztathatja, mert semmit se tett azért, hogy jobb ember legyen, és jobb legyen az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!