Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek ezek a bevillanó...

Mit tehetek ezek a bevillanó képek ellen?

Figyelt kérdés
Este olyan képek villannak be, ahol valakit kínoznak, vagy bántanak. Tegnap egy olyan kép villant be, ahol egy csecsemő (bocsi, de leírom) szemébe szúrtak bele tűket. Rémesen idegesít, mit tehetek?

2022. máj. 30. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mindenféleképpen doki, pszichológus, este ne nézz erőszakos dolgokat.
2022. máj. 30. 09:28
 2/9 A kérdező kommentje:
1, Semmi erőszakosat nem nézek.
2022. máj. 30. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg beszélj erről valakivel aki ért hozzá, ne maradj egyedül ezekkel a gondolatokkal.
2022. máj. 30. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez kényszerbetegség lesz, de nem vagyok szakember. Nekem is voltak ilyen flashback szerű bevillanó képek, de nekem gyógyszer elvonás okozta és elmúlt.
2022. máj. 30. 09:53
 5/9 A kérdező kommentje:
4, Traumától nekem vannak flashbackjaim, amik meg is történtek, de ez nem történt meg.
2022. máj. 30. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmit,akármi miatt is van,ne foglalkozz velük.Nekem is volt hasonló.Ha ignorálod,akkor elmúlnak.
2022. máj. 30. 20:11
 7/9 A kérdező kommentje:
5, Már mindent kipróbáltam. A pszichológusom is már pszichiáterhez küldött emiatt. De ezek a csecsemős képek újak, ilyenek még nem voltak.
2022. máj. 31. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
Nézz aranyos meséket, happy tree friends, meg hasonlók.
2022. jún. 7. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:

A kutyaharapást szőrivel.

Talán, ha végignézel pár brutális dolgot, attól job lesz.

2022. jún. 7. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!