Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire jók az egymondatos,...

Mire jók az egymondatos, hülye privát üzenetek?

Figyelt kérdés
Néha kapok (különböző felhasználóktól) egy-egy mondatos privátot aminek semmi értelme sincs, csak egy beszólás. Ennek mi értelme van? :D
2022. máj. 29. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Aki egy ilyet ír, letiltod, és kész, idővel elfogynak, vagy legalábbis ritkulnak. Én is kaptam néha ilyet. A vicces az volt, hogy egyik rovatban valakinek nagyon bejött a válaszom, és nyíltan beszélgetést kezdeményezett, kedves volt, stb. a másik rovatban lévő hozzászólásaimra meg állandóan jönnek a gyalázkodásai. :D
2022. máj. 29. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Értelme nincs az ilyeneknek, aki küldi, arról szól.

Szerintem az ignorálás amit lehet tenni, mert lehet az ilyen egymondatos üzik küldője arra számít hogy "lesz viszontválasz".

Van olyan is, amikor egymondatos trágárságot ír privátban, amit nyilvános kommentben nem ír le, mert ahhoz már nem elég nagylegény.

2022. máj. 29. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Ami a kérdésnek is, kiadja magából, aztán elfelejti
2022. máj. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!