Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire jók az egymondatos,...

Mire jók az egymondatos, hülye privát üzenetek?

Figyelt kérdés
Néha kapok (különböző felhasználóktól) egy-egy mondatos privátot aminek semmi értelme sincs, csak egy beszólás. Ennek mi értelme van? :D
2022. máj. 29. 08:20
A kérdező szavazást indított:
kiereszti a gőzt, de nem akarja hogy lepontozzák
szemérmes, kezdő kis troll
így akar beszélgetést kezdeményezni
22 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Én is kaptam néhányszor ilyen privátot, ignorálom őket.
2022. máj. 29. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Legutóbb én annyit kaptam: "k*** anyád" - persze ott ki volt írva rendesen. Ennyi, semmi több. Semmi alapja nem volt, nem volt konfliktusunk egymással a kérdésnél, azt sem tudom, ki ő, sosem vitatkoztunk, vagy veszekedtünk, még csak egymáshoz sem szóltunk soha.

Feltételezem, nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt elküldte, hanem valószínűleg az összes válaszolónak. Vagy a franc tudja.

Szerintem bolond és agresszív. Más ötletem nincs, hogy miért csinálna ilyet valaki.

2022. máj. 29. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Meg a Hello. Amellett, sok szorakozik, nem valodi profil, alapvetoen elo chatnek szanta. Azt varja mint a Badoon, ahol raadasul ezek jo resze dickpic gyerek, hogy ird vissza, szia, es akkor mehet tovabb az egymondatos.

Ha no, akkor kamuprofil, szelhamos, amator prosti. I

2022. máj. 29. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja beszolas. Bocs, az mas. Kommenteltel, es az b@szta fel?
2022. máj. 29. 08:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem azt írta a mai írogató, hogy "felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz" vagy vmi hasonlót. :DD
2022. máj. 29. 08:44
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez csak veszekedni akar.A kérdés alá nem mer írni,hátha kitiltják,priviben meg elmondhat mindennek.
2022. máj. 29. 09:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Mire jó? Szerintem azért írják (férfiak), mert szexet akarnak kapni, a legkisebb energiabefektetéssel. Legalábbis rám még csak a Szex rovatos kérdéseim vagy válaszaim után írtak rám, az Emberek vagy Kultúra rovatban soha senki nem akarta mélyebben kibontani a témát privátban. :D Olyan is van, hogy azt állítják, barátkozni akarnak és MINDENRŐL tudnak és akarnak/szeretnek beszélgetni, mégis a külsőmet dicsérik, mellbőségről, arányokról érdeklődnek, képet kérnek. Egy se kérdezte meg, mit olvastam legutóbb vagy hova készülök legközelebb nyaralni.
2022. máj. 29. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
Szerencsére nekem van a fiókomban 3 normális privim, így ha kapok egy újat, akkor meg se kell nyitnom, már törölhetem is. ^_^
2022. máj. 29. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyedül vannak ezen személyek, frusztráltak, így mást csesztetnek csak.
2022. máj. 29. 09:55
 10/13 A kérdező kommentje:
#8# A hülyék miatt nem akarnám a normálisakat is olvasatlanul törölni, így az értelmetlenségekre nem válaszolok/letiltom. Csak nem értem, minek ír valaki eleve hülyeséget. :)
2022. máj. 29. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!