Miért zavar sok embert az, ha valaki jól érzi magát?
Őszintén szólva én is kicsit olyan vagyok, mint a családod. Engem nem zavar, ha boldog a többi rokon. Örülök, hogy jól vannak és boldogok.
Én azér vagyok velük távolságtartó (és lehet ők is azért tvolságtartóak veled), mert nekem nincs hangulatom ezekhez a családi összejövetelekhez.
Zárkózott ember vagyok, csak azokkal tudok normálisan csevegni akikkel gyakran tartjuk a kapcsolatot, a rokonaim közül meg sokan vannak akikkel akár fél évig sem beszélünk, ezért nem is érzem jól magam beszélgetés közben, idegennek érzem őket és ezért toakodónak érzem amikor a magánéletemről kérdezgetnek.
A családi összejövetelek elveszik az egész napomat. Tudnék akármi mást csinálni, ezért frusztráló is, hogy nem csinálhatom a dolgom, hanem ey csapat vadidegennel kell együttlenni.
Jopofizó ember sem vagyok, nem tudom megjátszani a jókedvemet, főleg azután, hogy némelyikük elég sokat és sokszor sértegetett, de alapjáraton nem vagyok az aki vigyorog és bájcseveg. Elmentem, örüljenek, bírjuk ki azt a pár órát és viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!