Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zavar sok embert az, ha...

Miért zavar sok embert az, ha valaki jól érzi magát?

Figyelt kérdés
Voltam egy születésnapi összejövetelen és volt ott egy család akin lehetet látni, hogy nem akarnak ott lenni nem tudják magukat elengedni és lehetett rajtuk látni, hogy rosszul esik nekik az, hogy jól érzem magam. Próbálkoztam beszélni valakivel ebből a családból, de szó szerint ignorált engem pedig kedves voltam. Lehet csak velem ilyenek, mert egyszer voltam náluk is és mindenkitől meg kérdezték kell e valakinek kávé és engem kihagytak. Alapból nem iszok kávét, de azért illendő megkérdezni. Alapból nem csináltam semmit ennek a családnak ami miatt ezt a viselkedést érdemelném. Kedves vagyok mindig mindenkivel. A család akiről beszélek a bátyám feleségének a családja.

2022. máj. 27. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem az zavar ha valaki mindent magára vesz.
2022. máj. 27. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén szólva én is kicsit olyan vagyok, mint a családod. Engem nem zavar, ha boldog a többi rokon. Örülök, hogy jól vannak és boldogok.

Én azér vagyok velük távolságtartó (és lehet ők is azért tvolságtartóak veled), mert nekem nincs hangulatom ezekhez a családi összejövetelekhez.

Zárkózott ember vagyok, csak azokkal tudok normálisan csevegni akikkel gyakran tartjuk a kapcsolatot, a rokonaim közül meg sokan vannak akikkel akár fél évig sem beszélünk, ezért nem is érzem jól magam beszélgetés közben, idegennek érzem őket és ezért toakodónak érzem amikor a magánéletemről kérdezgetnek.

A családi összejövetelek elveszik az egész napomat. Tudnék akármi mást csinálni, ezért frusztráló is, hogy nem csinálhatom a dolgom, hanem ey csapat vadidegennel kell együttlenni.

Jopofizó ember sem vagyok, nem tudom megjátszani a jókedvemet, főleg azután, hogy némelyikük elég sokat és sokszor sértegetett, de alapjáraton nem vagyok az aki vigyorog és bájcseveg. Elmentem, örüljenek, bírjuk ki azt a pár órát és viszlát.

2022. máj. 27. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem az szokott csak zavarni, ha valaki csak úgy képes jól érezni magát, hogy azzal mások nyugalmát zavarja! Vallom, hogy csak elhatározás kérdése, akarunk-e zavarni valakit azzal, hogy jól érezzük magunkat vagy sem! Sok ember egyszerűen nem hajlandó tudomást venni arról, hogy nem neki épült a bolygó egy személyben!
2022. máj. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!