Hova mennél egyedül enni ha senki nincs aki veled menne, vagy vennél gyors egy péksütit csak?
Egyedül hogyan lehet normalisan étkezni ha nem akarsz főzni?
Kb sehogy?
- rendelek
- beülök valahova
Alapvetően én szoktam főzni, de nem mindig van időm vagy kedvem. Fel se merült bennem hogy ez problémás lenne... :D
Miért ne lehetne egyedül is elmenni?
Szinte minden nap munkám közbeni jövés-menés során valahol egyedül ülök le ebédelni...
Én meg pont hogy tök egyedül szeretek beülni kajálni. Nem lesi szemből senki ahogy eszek.
A pincérek nem látnak szerinted naponta vagy 20 embert aki egyedül tér be? Dehogynem, és rohadtul nem érdekel senkit, hogy egyedül ülsz be, vagy 50 fős rokonsággal. Fogyassz, fizess, a többi nem számít nekik.
Azt hiszed érdekel bárkit is, hogy ki vagy és hogy mit csinálsz? Ugyan. Ne legyél öntelt.
Ülj be, jó étvágyat.
Miért lenne égő?? :D
Meló közben ha megéhezek, nem hívom fel a családom vagy a párom hogy a másik városból utazzanak már az én melóhelyem városába hogy ehessek valahol... :D
Kifejtenéd hogy mi égő van benne?
Simán beültem rendelős étterembe is. Én vagyon a fizető vendég, nem érdekel a pincér véleménye, a többi ott étkező embert még annyira sem érdekli, hogy egyedül vagy, vagy vársz valakire.
Nem tudom miért érzi valaki úgy, hogy egyedül semmit nem lehet csinálni. Ha rendelős helyre nem is ülsz be, egy ebéd menüs vagy gyorsétterem jellegű helyre simán bemehetsz. Sokan vannak egyedül ott, mert pl ebédszünetben kiszaladnak és esznek valamit. Ha unatkozol, akkor vigyél könyvet, vagy olvasgass a telefonon, bár evés közben én nem szoktam. Sosem éreztem, hogy bárki furcsán nézett volna, hogy egyedül vagyok ilyen helyen, de ha mégis, az sem érdekelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!