Egyedül lenni felszabadító érzés és maga a szabadság?
Nem kell megalkudni senkivel, nem kell kompromisszumot kötni semmiben senkivel. Oda mész, ahova akarsz, senki nem kér számon, nem oktat ki, nem kapsz bunkó beszólásokat és a baromarcok sem találnak be.
Nem kell felesleges programokkal elcseszni az időt, ajándékot venni a másiknak. Nem kell a másik sirámait, baromságait hallgatni. 🤷♂️🤷♂️ Anyagilag is jobban járok és nincs, aki leszívná az energiáimat.
Nekem is van párom, mert ketten sokkal magasabb minőségű életet lehet élni szerintem. van kivel megosztani az örömeinket, van kivel viccelődni...
De igényem van az egyedül létre is, jobban mint általában másoknak, ezért nem is költöztünk össze.
8: Én úgy látom, hogy az emberek döntően érdekvezéreltek, akik csak addig vannak melletted, amíg hasznot húznak belőled. De ha már nem szolgálod a céljaikat, rádunnak, vagy kínosnak tartanak veled mutatkozni, egyből lepattintanak.
Így lényegében nem is várok el tőlük semmit. 5-ből legalább 4 ember hazug és számító, az anyját is eladná 2 fillérért. Persze becsületes emberek is vannak, de nagyítóval kell keresni őket, mint tűt a szénakazalban. Ritkák, mint a fehér holló.
Helyzetfüggő.
Van, amikor imádok egyedül lenni, főleg egy olan nap után,a mikor egész nap emberek között voltam, olyankor azt se zeretem, ha hazafelé ismerőssel futok össze és megyek vele hazafelé.
Van, amikor direkt keresem az emberi társaságot vagy csak azt, hogy legyen körülöttem egy kis nyüzsgés, mert magányt érzek.
Én annyira nem szeretek egyedül lenni.
Szerintem jó, ha valaki van a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!