Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire vezethető az vissza , ha...

Mire vezethető az vissza , ha az illető nem bír hűséges lenni?

Figyelt kérdés
Na jó bevallom. 31 éves férfi vagyok. Van egy párom 5 éve. Szeretem. Legalább 15 nővel megcsaltam/ vagy éppen a mai napig tart a viszony. Tud róla, de mivel szeret ezért elnézi ezt a gyengeségemet. Volt egy lány akit nagyon megszerettem. El is tudtam volna képzelni magam mellett. Viszonzott volt az érzés. Viszont, nem bírtam ki, hogy csak ő és a barátnőm legyen. Hát na, hajtott a kíváncsiság. Aztán megismertem mellette párat, khm közelebbről. Erre rájöhetett, ezért elutasított. Azóta is őt keresem minden nőben, de mondanom sem kell, hogy nincs még egy olyan. Azóta eldurvult a helyzet, sokszor látom és felkavar rettentesen. Pedig 1 éve volt. Egyre több nőt szeretnék, jelenleg 5 van párhuzamosan a párom mellett. Kezdek kiégni. Szeretném azt a nőt magam mellett tudni, és megállni mellette. Mivel utál ez lehetetlen. Egyre jobban azt érzem, nem bírom magamat fékezni. Mi miatt alakulhatott ki ez a mérhetetlen szexuális étvágy?
2022. máj. 26. 01:44
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
A gyermekkorodat élve olyan traumát éltél át, amely hatására nem vagy képes megbízni az emberekben, nem vagy képes hosszabb ideig egy ember mellett kitartani. Továbbá az sem kizárt, hogy magányos voltál és most több nővel kompenzálod ezt a sérelmet.
2022. máj. 26. 01:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet tartós kötődéssel kapcsolatos probléma, vagy egyfajta - tudatalatti - a nőkkel kapcsolatos ellenszenv.

Lehet az is, hogy nem az agyad irányít, hanem a nemi ösztöneid.

2022. máj. 26. 04:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra vezethető vissza, hogy egy idióta f@sz vagy. Legalább dobnád ki a nődet, legalább ő megtalálhatná az "igazit", aki tiszteli és nem csak tárgyként kezeli.

Fúj de utállak :D

2022. máj. 26. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző: sajnos azoké a világ, akiket a nemiszervük irányít és "minden ujjukra akkor és annyi jutna amennyit csak akarnak".

Akik érzelmekkel gondolkodnak és agyuk irányítja őket: hátrányban vannak.

2022. máj. 26. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Kötődési probléma. Kisgyerekkora vezethető vissza a defektes anyával való kapcsolatra.

Milyen viszonyban voltál/vagy anyáddal?

2022. máj. 26. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!