Mi a véleményed egy olyan emberről, aki utálja a kisgyerekeket?
Nem ítélem el, mert én sem szeretem őket.
Még a cukikat sem, tök semlegesek.
Miért kellene rólunk rossz vélemény vagy elítélni minket?
A kölök jellegénél fogva hangos (engem a hangszíne is kifejezetten zavar) és nagyon eleven. Ez igenis lehet zavaró, ha elmélyednél a gondolataidban, elfoglalnád magad vagy elmélyednél egy beszélgetésben.
Zavaró, ha a bringaúton vannak, mert nehéz előzni vagy szemből kerülni, zavaró a futópálya mellett, mert nem tudod, hogy hirtelen eléd lép-e, mit fog csinálni, zavaró étteremben, hogy futkosnak.
Őszintén én azt se szeretem, hogy előzékenynek kell lenni velük, pl tömegközlekedésen.
Vagy amikor egy programon ők vannak a középpontban, aki meg nem "ért hozzájuk" és inkább beszélgetne/whatever, az unatkozik...
Amúgy semmi sem cuki bennük.
Nálam az teszi be a kaput, hogy rendszeresen értékesebbnek tartják az életüket, mint a felnőttekét. (Ráadásul erről én pont fordítva gondolkozom, indokokkal együtt.)
Vagy: hogy képzeli hogy cigizik a gyerekek mellett? (Miért??? Ha a felnőtt dohányzik passzívan, az már nem is gond?)
Ilyen olyan szennyezés (pl levegő víz stb) jajj gyerekeket érint - miért, a felnőtt nem számít? Igen, növekvő szervezet. A felnőtté meg egyre nehezebben regenerálódó szervezet.
Ezek kifejezett ellenszenvet is ébresztenek bennem.
Attól függ, mit ért utálat alatt, ha csak nem bírja a gyerekzajt és zsivajt, azt még meg is értem.
Azt viszont nem, ha bántalmazza őket, remélhetőleg nem pedagógus, vagy edző az illető.
Aki utálja a gyerekeket annak valami sérülése van.
Tartson kutyát, azt be tudja tanítani.
Van egy ilyen ismerősöm, minden szempontból férfias. Nem csak a viselkedése, a külseje is. Nagy keze nagy lába van, koszos szakadt tornacipőt hord, férfi nadrágot, de még egy parfümöt sem képes használni. Egy szóval pasis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!