Várjátok az őszt?
Figyelt kérdés
Mit szerettek a nyárban, mit nem? Mit szerettek az őszben, van aki esetleg várja, szereti?2022. máj. 23. 10:56
12/22 anonim válasza:
Nem bírom a hőséget, ennyiből várom, hogy ősz legyen.
13/22 anonim válasza:
Én teljesen elvagyok a mostani időben is, ebben a szép időben, egy szép helyen betépek stb és még is van oldva a nap.
14/22 anonim válasza:
Nem varom, mert valoszinuleg jon a majomhimlo es kulonbozo valtozatai. Meg a karanten, hatarok lezarasa...:)
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 🙂
2022. máj. 23. 12:05
16/22 A kérdező kommentje:
#10-es ❤️
2022. máj. 23. 12:05
17/22 anonim válasza:
szr lehet mindig várni valamit. inkább élveznétek ami van.
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
18#: köszi, de nem oki a telóm, tehát nem nyert:), és nem vagyok ilyen szemtelen sem:).
20/22 A kérdező kommentje:
17 attól fogom élvezni a nyarat 🙂 attól, hogy van egy kedvenc kajád, amit vársz, hogy megegyél, még élvezhetsz más ízeket is. Nem tehetek róla, hogy szeretem azt az időt.
2022. máj. 23. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!