Várjátok a járvány végét?
Figyelt kérdés
Én igen..bár nem vagyok az a társasági ember de már engem is zavar hogy szinte sehova nem lehet menni. Hosszabb távon még az asszociálisokat is megviseli a jelenlegi helyzet.2021. márc. 4. 18:17
1/8 anonim válasza:
Politikusok az egyetlenek akik nem várják...
2/8 anonim válasza:
Nagyon. Rengeteg módon keresztbe tett nekem, egyszerűen gyűlölöm, hogy így szétbarmolják az életemet.
3/8 anonim válasza:
Nem várom.
Igaz, én politikus vagyok valóban.
5/8 anonim válasza:
Mifele kerdes. Ki az a barom, aki ezt szereti? Az en eletem pontosan olyan, mint elotte es anyagilag biztonsagban vagyok. Valakinek a halalaig nem utaznek amugy sem.
De termeszetes, hogy nem normalis es tragikus ez.
6/8 anonim válasza:
Minden normális ember unja azt a folyamatos értelmetlen szivatást ami megy lassan 1,5 éve.
Lásd mostani intézkedések. 2 hét lezárás, de előtte nyilvin mindenki ezerrel nekiáll bevásárolni, mert muszáj, így megint totál tömegnyomor lesz.
7/8 anonim válasza:
Lassan ez lesz az élet fő célja, hogy a végére érjünk végre. És ez valahol nagyon szomorú. Egyre nehezebben tudom ápolni a magam és a gyerekeim lelkét is.
8/8 anonim válasza:
Engem tulajdonképpen nem nagyon korlátoz a hétköznapi életemben ez a helyzet, de hazudnék, ha azt mondanám, hidegen hagy, mikor lesz vége. Az agyam eldobom már attól, hogy ha kilépek az utcára, szájkosarat kell kötnöm magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!