Várjátok az őszt?
Mive dolgozok, nekem a nyár meg az ősz két egymást követő évszak, amikor ugyanúgy meló van. Annyi különbséggel, hogy nyáron nem lehet normálisan szabira menni, mert mindenki akkor megy, utazgat, minden zsúfolt, a vonaton kb egymás ölében ülünk, ezért én ősz végén vagy tél végén utazok.
Egyetemista koromban nem szerettem a nyarat. Én szerettem egyetemre járni, hangulatos épület volt, érdekes tanrenddel, mindig volt élet körülöttem odabent, imádtam ott lenni, rossz volt, hogy ez 2 hónapig kimaradt. A diákok is eltűntek nyárra senkit sem lehetett elérni. Nagyon szenvedtem otthon emiatt, ráadásul nem volt pénzünk utazgatni, a nagyszülőkhöz meg nem akartam menni.
Gimis koromban meg szerettem a nyarat, de nem volt eseménydús, ezért augusztus végén mindg rossz érzésem volt, hogy elment a nyár és nem történt semmi különös. AAz őszt ott csak a nyár utolsó napjain vártam. Kezdődött a felső évfolyam, ez kicsit izgi volt, de egy hét után már untam.
Mi a baj a 2-es válaszolóval, azon kívül hogy fétises? Kinek baj az?
Őszintén válaszolt a kérdésre.
Zöld jár neki.
Én a telet várom! Az ősz eleje még szr szokott lenni :S
A nyárban annyi jó van számomra, hogy gyorsabban megszáradnak a ruhák, minden mást gyűlölök benne!
Én nagyon örülök hogy végre itt a nyár. Lehet késő estig kint üldögélni a tűz mellett, strandolni, imádom a nyár illatát, hogy könnyű ruhákat lehet felvenni, stb.
Az őszt is szeretem, de a telet egyre kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!