Ha szívetekre teszitek a kezeteket és megkérdezem,hogy milyen életet szeretnétek valójában élni,akkor mit válaszoltok? Most milyen életet éltek?
A, Olyan életet szeretnék, ahol van egy társ mellettem, van egy olyan munkám, amit szeretek végezni, és van hajlékunk;
B,Most egy kilátástalan életem van. Van ugyan munkám és hajlékom is, jelenleg tanulok, de nem érzem azt, hogy kiugrási lehetőségem lenne váltanom egy jobb, másik munkahelyre.
Nagyjából olyat, mint most, csak állhatna több órából egy nap.
Boldog vagyok, csak fáradt. Boldog, mert mindent szeretek, amit csinálok és fáradt, mert nagyin sok ilyen van.
Boldog kapcsolatban élek, szeretem a családomat, vannak barátaim, egyetemre járok, dolgozok gyakornokként, tanítok az egyetemen, rengeteg programom van a szakkoliban és lassan elkezdem a szakdogámat is. Közben szeretnék rendszeresen sportolni és zenélni is, csak erre már sajnos ritkán van időm.
Most meg vizsgaidőszak van.
Szeretem az életemet, nem változtatnék semmit.
Épphogy átléptem a 20-at, és igazából olyan életet szeretnék ennyi idősen, ahol van biztos állásom, ahol megbecsülnek és értékelnek, rendes közösségi életem, illetve egy komoly/komolyodó kapcsolatom. (a mostani életem többi részét megtartva, esetleg másik országban élve)
A mostani életemet tekintve; szüleimmel élek, egyetemen tanulok, és van pár felületesebb barátság-féleség az életemben. Sokáig próbáltam őket fenntartani, de nem ugyanaz, ha csak az egyik fél próbálkozik. Párkapcsolatom sosem volt még, igazi randin sem voltam, szóval van hiány bőven, kicsit megrekedtnek is érzem magam (az is vagyok), pedig nincs rossz életem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!