Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik vagdossák magukat miért...

Akik vagdossák magukat miért a karjukat vagdossák?

Figyelt kérdés

Miért a karjukat vagdossák és írnak ki olyan kérdéseket, hogy nem akarnak nyáron is pulcsiban lenni?

Miért nem a combjukat vagy a hasukat, bokájukat vágják?

Tényleg nem szeretnék senkit megsérteni, de nem értem.

Mikor én bántottam magam, a bokámat/ combomat vágtam, hogy ne látszódjon.

2022. máj. 18. 21:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Amikor én vagdostam magam azért ott mert az volt épp elérhető. Zaklatott állapotban csak fogom a kést és vágom magam nem kezdek el vetkőzni és kiválasztani a stratégiailag legmegfelelőbb pontot lol
2022. máj. 18. 21:20
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Aki nem figyelemfelkeltésből teszi az azért csinálja szerintem, mert a karját könnyebben eléri és könnyebben hozzáfér és könnyebb megsebezni.

Mondjuk nekem a zsinóros flexi vágta szét a lábamat egy pillanat alatt, amikor a kutyám körverohant, azt hittem bef.sok.

2022. máj. 18. 21:29
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
És azért hoztam fel a flexis példát, mert akkor nyár volt, rövidgatyában voltam és sok ismerősöm hitte, hogy magamnak csináltam, mert pont egy "depressziós" időszakon mentem keresztül.
2022. máj. 18. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

1, Értem.

2, Én azért nem vágtam a karon, mert tudtam, hogy jobban betámadnak, ha észreveszik. (De amúgy könnyebb és passzolóbb lenne a kar…)

2022. máj. 18. 21:31
 5/18 anonim ***** válasza:
8%
Figyelemfelkeltés miatt.
2022. máj. 18. 21:39
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

Eláruljátok nekem, sima földi halandónak, hogy miért vagdossátok magatokat?

A fájdalmat akarjátok érezni?

Vagy megbüntetni saját magadat valamiért?

Vagy szadista hajlam, jól esik a bőrbe belevágni, vérezni?

Vagy miért?

Sosem értettem mint ahogy a körömrágást sem.

Nem rosszindulatból kérdezem!

2022. máj. 18. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

A Doktor Houseban hallottam, hogy a vágás endorfint termel ami fájdalomcsillapító hatású, remélem jól emlékszem.

De a lényeg, hogy amikor egy feszítő érzés van a stressz miatt a melkasban, és az embert ejt egy sebet, akkor az a feszítő érzés is felszakad.

Doktor House is stresszelt amiatt mert a fszom tudja milyen gyógyszert nem szedhette (függő volt) és azért vagdosta magát, ha jól emlékszem.

2022. máj. 18. 21:59
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem pl a combomon nehezebben, csúnyábban gyógyult és nem volt "olyan érzés". Egy heges combon kényelmetlen a feszes farmer, lejön a sebtapasz. A sebes bokán meg kényelmetlen a cipő, tovább sebez. Csuklón gyorsabban gyógyul.
2022. máj. 18. 21:59
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem néztem soha dr house-t.
2022. máj. 18. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha jól emlékszem valami lábfájása volt (bottal járt emiatt) és arra szedte a gyógyszert amitől függő lett és ahogy jött le a gyógyszerről hirtelen, mittomén már miért, elkezdte vagdosni a karját, mert az fájdalomcsillapító volt és az egyik csaj vette ezt észre akivel dolgozott, valami fiatal bige és neki magyarázta ezt House.
2022. máj. 18. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!