Szerintetek hány százaléka ezós a nőknek, és hány százaléka a férfiaknak?
Ezósba beletartozik a következők bármelyike:
-horoszkóp, bármi féle csillagjóslás
-túlvilágban, lélekben, reinkarnációban való hit
-telepátiában való hit
-kristálygyógyászat, homeopátia
-szellemekben hívés
-átkok, áldások, mindenféle energiákban hívés
Igen, szerintem ezt is írtuk többen, hogy a nők inkább ezohívők, a férfiak meg inkább konteósok. Nem tudom miért húztad fel magad ennyire ezen...
Ez ilyen gyakoris dolog lehet, hogy rögtön lüktető erekkel képzeli el a másik félt az ember, ha a másik fél ír egy két bekezdéses kommentet. :D
Nem húztam fel magam, max a mucikázáson ráncoltam egyet a homlokomon hogy "ehh, ezt most minek kellett?"
"Hogy konteónak, istennek vagy asztrológiának hívod, az engem kurvára nem érdekel, de ugyanúgy spiritualitás."
Ez volt sz amire leginkább reagáltam. Ugyanis ez egy sült nagy baromság.
Jesszus. Ha ez neked támadó, akkor az egész világot egy konstans támadásnak élheted meg. Ezt is tuti most úgy olvasod fel, hogy közben lihegve meg hörögve képzelsz el, de sajna nem.
Mindegy. Gördülj tovább.
"Ne mondjátok már, hogy a "lehetséges-lehetetlen" skálán ugyanott szerepel az, hogy pl a média szelektáltan hoz le híreket, vagy hogy Obama egy gyíkember..."
SENKI nem mondott ilyeneket, olyasmin húztad fel magad ami nem létezett. :D
Ja, meg szellemek-ez is ilyen is-is dolog. Annyira nem hiszek, hogy fossak tőlük, de, ha sokáig gondolok nagyanyámra, van, hogy olyan, mintha megjelenne, ez lehet hülyeség, beszélni másnak nem szoktam róla, de, míg élt, ő is érzett ilyet az ő rokonaival kapcsolatban.
Telepátia meg szerintem inkább jó emberismeret, mint képesség. Ha eleget vagy valakivel, kb tudod, mire gondolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!