A "crush" szó terjedèse előidèzheti azt, sokan direkt azèrt választanak kiszemeltet, hogy tudják használni ezt a szót?
Szerintem nem maga a szó vonzza ezt be, de létezik hasonló jelenség.
Én pl. határozottan emlékszem, hogy amikor tini voltam, mindenkinek volt “crusha”, mindenki kérdezgetett, hogy nekem ki az, és egy idő után annyira zavart, hogy én kimaradok ebből a crusholósdiból, hogy elkezdtem rendszeresen “választani” valakit, hogy “na, most ő a kiszemeltem”. :D Emiatt elég sok időbe telt rájönnöm, hogy még csak nem is vagyok hetero, mivel hát nekem mindig volt “crushom”, aki elvileg kellett, gyakorlatilag a kisujjamat se görbítettem, hogy legyen is köztünk valami. 🤷♀️
Szóval szerintem nem a crush szóval van “gond”, egyszerűen csak az emberek sokszor divatnak érzik a romantikát - azt, hogy tetsszen nekik valaki, azt, hogy kapcsoltban legyenek (mert hát egyedül lenni nem “menő”), később azt, hogy eljegyezzék őket, menő esküvőjük legyen, családot alapítsanak stb. De ez régen sem volt másképp, nem csak azóta létező jelenség, hogy megjelent a “crush” szó. Na meg valamilyen szinten nincs is vele probléma, hiszen úgy marad fent az emberiség, hogy tetszik nekünk valaki, összejövünk, és gyereket csinálunk.
Nem èlek olyan társasági èletet, hogy pontosan tudjam, kik szoktak crusholni.
Ha a tinik, akkor a megállapításod helytelen. Az emberek döntő többsègènek a sorsa tini korban már bőven eldőlt. Aki akkor azzal töltötte az idejèt, crusholt, az azt fogja csinálni felnőtt korban is. Tini fiúk crussolhatják a 10/10-es szexi csajokat, többsègüknek soha nem lesz olyan nője, felnőtt korban sem.
Egy igazi sikeres ember tini korban sem chrussol, hanem jár mondjuk az osztály legszebb lányával. Felnőttkènt meg modell barátnője lesz.
Ez van, az emberi èlet sokaknál predesztinálva van.
"Aki akkor azzal töltötte az idejèt, crusholt, az azt fogja csinálni felnőtt korban is."
Ez egy orbitális hülyeség. A volt osztálytársaim 90%-a házas vagy komoly kapcsolatban él és mindannyian csináltuk ezt 6-7. osztálytól kezdve még gimiben is. Fiúk-lányok vegyesen. Emlékszem, az első nagy szerelmemmel mi is kerülgettük egymást egy éven keresztül. Aztán végül valami alibivel rám írt és onnantól elkezdtünk dumálni meg alakultak a dolgok szépen.
Te meg nem tudom, hogy a kicsi faszod vagy a ronda fejed akarod kompenzálni ezzel a csődördumával, de igazán abbahagyhatnád.
6:
Hát elnekem mindig volt "crushom" tizenévesen, és mindig jó nők, de ettől még a feleségem, akit 20 évesen ismertem meg, túltesz szépségben mindegyiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!